Αρχική Airlines News Η Katrina Kaif υπέγραψε ως πρέσβειρα της Etihad Airways

Η Katrina Kaif υπέγραψε ως πρέσβειρα της Etihad Airways

Katrina Kaif υπέγραψε ως πρέσβειρα της Etihad AirwaysΗ Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπέγραψε συμφωνία με την διεθνώς αναγνωρισμένη και πολύ-βραβευμένη ηθοποιό από την Ινδία, την Katrina Kaif, ως η νέα πρέσβειρα της εταιρείας.
Έχοντας κερδίσει πολυάριθμα εθνικά και διεθνή βραβεία, η Katrina έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην κινηματογραφική βιομηχανία της Ινδίας και είναι μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στην Ινδία.

Video με την Katrina Kaif να χορεύει στο σαλόνι αναμονής της πρώτης θέσης της Etihad
Η Etihad Airways και η Katrina Kaif θα συνεργαστούν σε μια σειρά ενεργειών για την προώθηση της αεροπορικής εταιρείας σε όλη την Ινδία και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ινδικών κοινοτήτων στις βασικές αγορές της Etihad Airways, όπως είναι τα ΗΑΕ, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Etihad πρόσφατα δημιούργησε ένα video για το διαδίκτυο με την Katrina Kaif να χορεύει στο σαλόνι αναμονής της πρώτης θέσης στο Άμπου Ντάμπι, υπό την καθοδήγηση της βραβευμένης Ινδής κινηματογραφικής σκηνοθέτιδος και χορογράφου, Farah Khan.
Το video, το οποίο διανεμήθηκε διαδικτυακά στο youtube και σε διάφορους άλλους ιστοχώρους κοινωνικής δικτύωσης, θα χρησιμοποιηθεί για την προώθηση της συνεργασίας της Katrina με την Etihad Airways καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας.
Ο Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Η συνεργασία μας με την Katrina Kaif θα μας βοηθήσει να χτίσουμε το όνομα της Etihad σε όλο τον κόσμο και να παρουσιάσουμε και στη συνέχεια τα παγκοσμίου κλάσης προϊόντα μας και υπηρεσίες σε όλη την Ινδία και σε ινδικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο.
“Η Katrina εκπροσωπεί ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο ινδικός κινηματογράφος. Προκαλώντας την βιομηχανία ως ένα πολύ ταλαντούχο νέο πρόσωπο, κατόρθωσε με επιτυχία να φτάσει στην κορυφή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτές οι αξίες ταιριάζουν ιδανικά με την φιλοδοξία μας στην Etihad να γίνουμε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο”.
Η Katrina Kaif, η νέα πρέσβειρα της Etihad, δήλωσε: “Από την στιγμή που ξεκίνησε να πετάει, η Etihad Airways κατόρθωσε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην βιομηχανία των αερομεταφορών. Ανέκαθεν μου άρεσε να πετάω με την Etihad και είναι μεγάλη μου τιμή να εργάζομαι στενά με την κορυφαία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.