Home legacy Η “Κυριακούλης” στην Exclusive Yachting 2010 με πανελλαδικές πρεμιέρες

Η “Κυριακούλης” στην Exclusive Yachting 2010 με πανελλαδικές πρεμιέρες

Η “KIRIACOULIS motor yachts α.ε.” ξενάγησε τους λάτρεις των ποιοτικών σκαφών αναψυχής στο AICON 56 Fly, AICON 64 Fly καθώς και στο πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα AICON 75 Fly HT.Δυναμικό παρόν έδωσαν η «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε» μαζί με την «Κυριακούλης motor yachts α.ε.» στη πλωτή έκθεση Exclusive Yachting 2010 που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 20 Σεπτεμβρίου στην Ολυμπιακή μαρίνα του Αγίου Κοσμά.
Οι φίλοι της θάλασσας είχαν την ευκαιρία να δουν σε πανελλαδική πρώτη εμφάνιση, το Bavaria Deep Blue 46 Sport Top, δημιουργία του γερμανικού ναυπηγείου Bavaria Yachtbau Gmbh καθώς και το ΑICON 75 fly HT του ιταλικού ναυπηγείου Aicon Yachts SPA.
Η νέα μηχανοκίνητη ναυαρχίδα Deep Blue 46 του γερμανικού ναυπηγείου συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την άνεση και την λειτουργικότητα. Για την πρόωση του χρησιμοποιεί δύο κινητήρες Volvo Penta με τη συνολική ισχύ να κυμαίνεται από τους 660 έως τους 740 ίππους, ανάλογα με την επιλογή του πελάτη. Την σχεδίαση υπογράφει, όπως στo DEEP BLUE 46 Open, η BMW Group DesignworksUSA, θυγατρική του ομίλου BMW.
Η “KIRIACOULIS motor yachts α.ε.” –στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχει η Μητρική εταιρεία του Ομίλου με ποσοστό 51%– ξενάγησε τους λάτρεις των ποιοτικών σκαφών αναψυχής στο AICON 56 Fly, AICON 64 Fly καθώς και στο πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα AICON 75 Fly HT.
Το AICON 75 Fly HT χαρακτηρίζεται από τη σχεδιαστική ταυτότητα του ιταλικού ναυπηγείου, η οποία ενσαρκώνει απόλυτα την έννοια της κίνησης. Στα θετικά του συγκαταλέγονται ο πληρέστατος εξοπλισμός, οι μεγάλοι και άνετοι χώροι καθώς και οι μεγάλες αποθήκες καυσίμων και νερού. Προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα έχει δώσει το ναυπηγείο αφού οι ξύλινες και οι δερμάτινες επενδύσεις κυριαρχούν, με την παράσταση να κλέβει η ηλεκτρικά συρόμενη υφασμάτινη οροφή η οποία δεν βαραίνει οπτικά το fly όπως μια πολυεστερική, ενώ προσφέρει ιδανική σκιά. Το σκάφος εφοδιάζεται με δύο κινητήρες πετρελαίου CAT C32 συνολικής απόδοσης 3.100 ίππων και μέγιστης ταχύτητας τους 32 κόμβους.
Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους υπευθύνους της κάθε εταιρείας για όλα τα μοντέλα σκαφών των διακεκριμένων ναυπηγείων Bavaria Yachtbau GmbH, Dufour Yachts S.A., Fountaine Pajot S.A., Alubat S.A.S, SPBI – SA Jeanneau και CNB Lagoon S.A., Aicon Yachts SPA, και Atlantis Yachts που προσφέρονται από τις εταιρείες του Ομίλου.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.