Αρχική legacy Αποτελέσματα συνάντησης της πολιτικής ηγεσίας των ΥΠΠΟΤ και ΥΠΟΑΝ με το ΣΕΤΕ

Αποτελέσματα συνάντησης της πολιτικής ηγεσίας των ΥΠΠΟΤ και ΥΠΟΑΝ με το ΣΕΤΕ

Η άνοδος του ρυθμού ανάπτυξης μέσω του τουρισμού κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, η Υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Τ. Κατσέλη και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Νίκο Αγγελόπουλο και τον  διευθυντή του ΣΕΤΕ Γιώργο Δρακόπουλο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε ενόψει των συναντήσεων του Πρωθυπουργού με τους κοινωνικούς φορείς και ενόψει της ΔΕΘ, συζητήθηκε μια σειρά από θέματα που αφορούν όχι μόνο στον αναπτυξιακό χαρακτήρα, αλλά και σε ευρύτερα ζητήματα του τουρισμού. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε ο επαναπροσδιορισμός  του ρόλου του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας και η ανάγκη καθορισμού εθνικής ταυτότητας, καθώς και η επίτευξη των κατάλληλων συμφωνιών με αερομεταφορείς προκειμένου να γίνουν απευθείας πτήσεις προς την Αθήνα από αγορές που εκδηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.
Συζητήθηκε επίσης η προσέλκυση τουρισμού τρίτης ηλικίας στο πρότυπο της Ισπανίας, η ενίσχυση της παραθεριστικής κατοικίας, η αντιμετώπιση του προβλήματος των τουριστικά κορεσμένων περιοχών και η στοχευμένη ανά αγορά στρατηγική προβολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.