Αρχική legacy Creta & Terra Maris “Μύηση στα μυστικά της Ιταλικής κουζίνας”

Creta & Terra Maris “Μύηση στα μυστικά της Ιταλικής κουζίνας”

Creta & Terra Maris Cooking LessonsΜε ενθουσιασμό συνεχίζονται τα μαθήματα Ιταλικής Κουζίνας στο εστιατόριο «Limoncello» του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Creta & Terra Maris Convention & Golf Resort στη Χερσόνησο.
Υλοποιώντας το πρόγραμμα από την αρχή της  τουριστικής  περιόδου, είναι αρκετοί  εκείνοι που απολαμβάνουν τη «μύησή» τους στα μυστικά της πολυαγαπημένης ανά τον κόσμο κουζίνας, από τον  βραβευμένο Σεφ Matteo Masciocchi, ο οποίος τους μεταδίδει τη χαρά της δημιουργίας και του ευ ζην.

Στον επιβλητικό χώρο  του ιταλικού εστιατορίου, οι “μαθητές” συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία προετοιμασίας και εκτέλεσης ιταλικών συνταγών με αγνά και αυθεντικά υλικά.
Οπλισμένοι με την κατάλληλη ενδυμασία και πολλή διάθεση, μαθαίνουν  να φτιάχνουν ορεκτικά, φρέσκα ζυμαρικά – όπως φουζίλι, πέννες, ριγκατόνι, ραβιόλι, και gnocchi από σπανάκι ή πατάτα – μοναδικές σάλτσες, διάφορα είδη ψωμιού με αρωματικά και καρυκεύματα – καθώς επίσης και περίφημα επιδόρπια.
Παράλληλα, η διαδικασία αυτή γίνεται διασκέδαση και για τους μικρούς μας φίλους, στους οποίους ο σεφ παραχωρεί την ποδιά του και τους παρακινεί να πειραματιστούν, ξεπερνώντας τα όρια της φαντασίας τους.
Οι συμμετέχοντες – κάθε ηλικίας, ένοικοι των ξενοδοχείων και όχι μόνο –   απολαμβάνουν στο τέλος κάθε μαθήματος τους καρπούς της δημιουργίας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.