Αρχική legacy Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας κ. Α. Νταβούτογλου στη Ρόδο

Ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας κ. Α. Νταβούτογλου στη Ρόδο

Ahmet DavutogluΜε τον  Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Α. Νταβούτογλου είχαν συνάντηση σήμερα, στην Ρόδο, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δρούτσας και ο Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, αρμόδιος για τα θέματα του τουρισμού, κ. Γ. Νικητιάδης.

“Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα να είμαι στη Ρόδο σήμερα. Συναντιέμαι με το Δημήτρη και τον Υφυπουργό Τουρισμού, τους δύο πολύ καλούς μου φίλους. Συναντιόμαστε σαν οικογένειες. Στην πραγματικότητα η θάλασσα του Αιγαίου είναι το κοινό μας σπίτι και όταν ήμουν στην Αλικαρνασσό τηλεφώνησα στο Δημήτρη για το αν θα ήταν δυνατόν να συναντηθούμε στη Ρόδο. Αυτός ευγενικά δέχτηκε να συναντηθούμε και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Είμαστε σαν μία οικογένεια, Τούρκοι και Έλληνες, καθώς μοιραζόμαστε την ίδια γεωγραφία, την ίδια πολιτιστική κληρονομιά, το ίδιο τουριστικό περιβάλλον και μακραίωνη πολιτιστική κληρονομιά”. Είπε κατά την συνάντησή τους ο Τούρκος Υπουργός εξωτερικών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η θάλασσα του Αιγαίου δεν είναι κοινό μας σπίτι. Αυτό προσπαθούν με επιμονή οι Τούρκοι να μας πείσουν . Αυτό προσπαθούν να περάσουν και στους πολίτες τους και στους επισκέπτες τους. Αν (όταν) αποδεχθούν όλα τα άλλα περι κυριαρχικών δικαιομάτων κλπ. γιατί όχι να είναι το Αιγαίο θάλασσα για χρήση από όλους άλλά όχι κοινό μας σπίτι.Σε λίγο θα μας πουν πως το έχουμε μισό-μισό. Δεν είμαι ακραίος σωβινιστής και το έχω δείξει, όμως γνωρίζω το μόνιμο σλόγκαν των Τούρκων για το Αιγαίο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.