Αρχική Airlines News Η Germanwings βελτιώνει τα επιτυχημένα νούμερα του Ιουλίου

Η Germanwings βελτιώνει τα επιτυχημένα νούμερα του Ιουλίου

Germanwings A319H Germanwings διακίνησε περισσότερους επιβάτες τον Ιούλιο σημειώνοντας αύξηση 14,45%!
Εμφανής βελτίωση συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο Ιουλίου 2009!
Με αύξηση επιβατών κατά 14,45% το μήνα Ιούλιο, η Germanwings βελτιώνει τα επιτυχημένα νούμερα του προηγούμενου μήνα και αυξάνει επιπλέον τον αριθμό των επιβατών. Τον Ιούνιο του 2010, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε αύξηση επιβατών κατά 11,5%.
Τον Ιούλιο του 2010, η Germanwings διακίνησε συνολικά 829.198 επιβάτες- τον αντίστοιχο μήνα πέρσι είχε διακινήσει μόλις 724.481 επιβάτες. Χάρη στην τεράστια διεύρυνση των προσφορών- ειδικά με τη βοήθεια του νέου προορισμού που προστέθηκε, του Ανόβερο, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία κατάφερε να σημειώσει συντελεστή πληρότητας 81,8%.
Τα προϊόντα που προσφέρθηκαν στα αεροδρόμια Κολονίας/ Βόννης και Στουτγάρδης αυξήθηκαν κατά πολύ από την αεροπορική εταιρία στη διάρκεια του καλοκαιριού. Πέραν αυτού, η αεροπορική εταιρία εγκαινίασε ένα νέο προορισμό, το Ανόβερο. Η Germanwings κατάφερε να διεκδικήσει την ηγεσία στην αγορά της Κολονίας/ Βόννης, όπου είναι μακράν η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία από οποιαδήποτε άλλη στο τρέχον θερινό πρόγραμμα. Ακόμη και στη Στουτγάρδη, ο χαμηλού κόστους αερομεταφορέας κατάφερε να παραμείνει ο μεγαλύτερος πάροχος στην περιοχή.
Οι επιβάτες της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρείας μπορούν να βρουν συνεχή ενημέρωση στην ιστοσελίδα www.germanwings.com. Εναλλακτικά,  μπορείτε να επικοινωνήσετε από σταθερό στο 8252008981 ή από κινητό τηλέφωνο στο 9019003109.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.