Αρχική Αεροπορικά Νέα Η EGYPTAIR Γιόρτασε 86 χρόνια από την ίδρυσή της, σε συνεργασία με...

Η EGYPTAIR Γιόρτασε 86 χρόνια από την ίδρυσή της, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

EGYPTAIR: Υπέγραψε προσύμφωνο με την Bombardier για την αγορά 24 αεροσκαφών CS300

Η EGYPTAIR, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της Star Alliance, στο πλαίσιο του εορτασμού των 86 χρόνων από την ίδρυσή της, διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στο αεροδρόμιο, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της EGYPTAIR για την Ελλάδα και την Κύπρο, κ. Salah Tawfik, δήλωσε: «Η EGYPTAIR σήμερα γιορτάζει τα 86 χρόνια επιτυχίας της. Με την ομαδική δουλειά και την υποστήριξη των συνεργατών μας, καταφέραμε να ξεπεράσουμε αρκετές προκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε όλα αυτά τα χρόνια. Οι άνθρωποι που εργάζονται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μάς έχουν υποστηρίξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ενώ και η σημερινή γιορτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά γιορτάζουμε στην Αθήνα μαζί με την EGYPTAIR τη συμπλήρωση 86 χρόνων από την ίδρυσή της. Η EGYPTAIR είναι ιδιαίτερα σημαντικός και πολύτιμος συνεργάτης για εμάς. Προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις με προορισμούς όπως το Κάιρο και η Αλεξάνδρεια, με τους οποίους μας συνδέουν αναρίθμητα, κοινά στοιχεία πολιτισμού και ιστορίας, ενισχύοντας παράλληλα τη διασυνδεσιμότητα της πόλης μας με την πολύ σημαντική αγορά της Αφρικής. Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά στην εταιρεία και είμαστε βέβαιοι ότι η εξαιρετική συνεργασία μας, όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η κυρία Παπαδοπούλου και ο κύριος Tawfik έκοψαν την τούρτα για τα 86 χρόνια, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση με δύο τυχερούς επιβάτες να κερδίζουν από ένα εισιτήριο Business Class μετ’ επιστροφής προς οποιονδήποτε προορισμό της EGYPTAIR.

Σημειώνεται ότι η EGYPTAIR ταξιδεύει σε περίπου 60 χώρες σε όλο τον κόσμο κι ετησίως διακινεί περισσότερους από έντεκα εκατομμύρια επιβάτες. Από το 1958 συνδέει αεροπορικά την Αθήνα με το Κάιρο κι από εκεί με όλον τον κόσμο. Το 2017, η EGYPTAIR μετέφερε συνολικά πάνω από 112.000 επιβάτες μέσω των δύο ημερήσιων πτήσεων από την Αθήνα στο Κάιρο και των δύο εβδομαδιαίων πτήσεων από την Αθήνα στην Αλεξάνδρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.