Αρχική Τουρισμός Βραβεύτηκε η τουριστική ιστοσελίδα «IncredibleCrete.gr» της Περιφέρειας Κρήτης

Βραβεύτηκε η τουριστική ιστοσελίδα «IncredibleCrete.gr» της Περιφέρειας Κρήτης

Βράβευση IncredibleCreteΗ τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης «IncredibleCrete.gr», διακρίθηκε και βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε)  2013 που πραγματοποιήθηκε στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση την Κυριακή 14 Απριλίου στην Αθήνα.
Δείτε το video

The island of Crete – See for yourself, Feel for yourself (2min 30sec) from Incredible Crete on Vimeo.

 

Τα Ε.Β.Γ.Ε ,υπό την αιγίδα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Σωματείων Γραφιστικής (ICOGRADA) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ), είναι  ένας θεσμός της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα που σκοπό έχει την προβολή και την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας των χώρων της γραφιστικής, της εικονογράφησης και του διαδραστικού design, στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Στην τελετή απονομής παραβρέθηκε και η Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού  Όλγα Κεφαλογιάννη που βράβευσε τους συμμετέχοντες, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία του τουρισμού στην οικονομία της χώρας, και την ουσιαστική συμβολή της γραφιστικής τέχνης στην προβολή και επικοινωνία του τουριστικού μας προϊόντος.  Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη βράβευση του incrediblecrete.gr, επισημαίνοντας την ενιαία τουριστική εικόνα της Κρήτης που προβάλλεται διαδικτυακά σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την τουριστική πύλη.

Ο Περιφερειάρχης παράλληλα αναφέρθηκε στις δράσεις εξωστρέφειας της Περιφέρειας στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα-Κρητικά προϊόντα, εκφράζοντας  τη χαρά του που Κρητικές επιχειρήσεις βραβεύονται για τις προσπάθειες τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθιστώντας την Κρήτη παρούσα στις σύγχρονες εξελίξεις του επιχειρείν.

Ο θεσμός των Ε.Β.Γ.Ε, την τελευταία δεκαετία αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας, θέτει τα πρότυπα ποιότητας της αγοράς, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα και παρέχοντας μια πλατφόρμα συνάντησης, καταγραφής και αλληλεπίδρασης. Εμπλουτισμένη με πολύ κέφι και με ευρηματικά βίντεο που δημιουργούν κάθε φορά οι άνθρωποι του χώρου ειδικά για την περίσταση.

Στα ΕΒΓΕ 2013 στην κατηγορία “Ψηφιακές Εφαρμογές” και στην ενότητα “Εταιρικές και προϊοντικές ιστοσελίδες” συμμετείχε και η επίσημη τουριστική ηλεκτρονική πύλη της Περιφέρειας Κρήτης http://www.incrediblecrete.gr/  και η κρητική  εταιρεία ψηφιακών εφαρμογών NextStep, δημιουργός του incrediblecrete. Το IncredibleCrete.gr απέσπασε ανάμεσα σε πολυπληθείς συμμετοχές στην κατηγορία της Έπαινο και ήταν η μοναδική βραβευμένη ιστοσελίδα με θέμα τον τουρισμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.