Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά HOLA, PERFECT DAY MEXICO: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ THΣ ROYAL CARIBBEAN ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ

HOLA, PERFECT DAY MEXICO: Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ THΣ ROYAL CARIBBEAN ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘ΄ΟΔΟΝ

Ο επόμενος, νέος  προορισμός της βραβευμένης Perfect Day Collection θα λειτουργήσει στις ακτές  του Μεξικού στην Καραϊβική το 2027.  

 H Royal Caribbean International αποκάλυψε τη νέα τολμηρή της απόδραση, την Perfect Day Mexico κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, κοινοτικές αρχές και κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο Μεξικό.

Η επόμενη Perfect Day των διακοπών θα λειτουργήσει το 2027 και θα βρίσκεται στη δημοφιλή παραλία του Μεξικού στην Καραϊβική, το Mahahual.

Το Perfect Day Mexico θα επιφυλάσσει σε κάθε ταξιδιώτη της εταιρείας εμπειρίες που θα αποτελούν συνδυασμό των thrills & chills της Royal Caribbean και της ζωηρής κουλτούρας και ομορφιάς του Μεξικό.

Η Royal Caribbean αποκάλυψε τα σχέδιά της που θα  σηματοδοτήσουν την επόμενη τολμηρή απόδραση των διακοπών με το ντεμπούτο της Perfect Day Mexico. Το 2027, οι παραθεριστές θα στρέψουν τη ματιά τους στη δημοφιλή Μεξικανική ακτή στην Καραϊβική, το Mahahual, που θα μετατραπεί σε επίγειο παράδεισο συνδυάζοντας τις συγκινήσεις που προσφέρει η Royal Caribbean με τη ζωντάνια και την ομορφιά του Μεξικού. «Η Perfect Day at CocoCay στις Μπαχάμες άλλαξε το παιχνίδι τόσο για τους επιβάτες μας όσο και για την εταιρεία μας. Οι ταξιδιώτες σχεδιάζουν πλέον τις διακοπές τους δίνοντας προτεραιότητα σε μοναδικές εμπειρίες και προορισμούς και είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συλλογή Perfect Day δημιουργώντας την Perfect Day Mexico ώστε να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες που θέλουν να εξερευνήσουν τη Δυτική Καραϊβική», πρόσθεσε ο Jason Liberty, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Royal Caribbean. «Η επιθυμία  μας για την αναθεώρηση της απόλυτης εμπειρίας διακοπών των επιβατών όλων των ηλικιών συνεχίζεται, καθώς συμβάλλουμε ώστε οι επισκέπτες να μετατρέψουν τις διακοπές ζωής σε μια ζωή διακοπών με τα brands του Ομίλου».

Παράλληλα με το Royal Beach Club Cozumel, στην παραλία του Cozumel  στο Μεξικό, που θα λειτουργήσει το 2026, η Perfect Day Mexico θα αποτελέσει σήμα κατατεθέν  των διακοπών της Royal Caribbean και θα εγκαινιάσει νέες, συναρπαστικές περιπέτειες στη δυτική Καραϊβική. Οι ταξιδιώτες θα ζήσουν μια πληθώρα εμπειριών και ανατροπές στο σχεδιασμό, τις γεύσεις και την ατμόσφαιρα εμπνευσμένες από το Μεξικό.  Στα highlights περιλαμβάνονται ένα ολοκαίνουργιο, συναρπαστικό υδάτινο πάρκο, εντυπωσιακές πισίνες και παραλίες, εστιατόρια, μπαρ και πολλά ακόμα στοιχεία που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο.  

«Με την παρουσίαση της Perfect Day at CocoCay το 2019, του κορυφαίου προορισμού μας, οι αναμνήσεις που δημιουργήθηκαν στα εκατομμύρια των επισκεπτών της, άνοιξαν το δρόμο για την απίστευτη εμπειρία που θα είναι η Perfect Day Mexico», δήλωσε ο Michael Bayley, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean International. «Οι προορισμοί παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στην επιλογή των ταξιδιωτών να κάνουν διακοπές με τη Royal Caribbean  και σε συνεργασία με την πολιτεία Quintana Roo του Μεξικού, ξεκλειδώνουμε νέους και απαράμιλλους τρόπους που θα δημιουργήσουν αναμνήσεις σε έναν προορισμό γνωστό και αγαπημένο για τη φυσική ομορφιά, τη ζεστή κουλτούρα και την προνομιακή τοποθεσία. Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα σύντομα».

Η νέα Perfect Day θα είναι επίσης ένας σύγχρονος, βιώσιμος προορισμός που προάγει τη μακροχρόνια συνεργασία της Royal Caribbean με την τοπική κυβέρνηση και την κοινότητα ώστε να συνεχίσει να φέρνει παραθεριστές από όλο τον κόσμο στο Μεξικό. Το έργο ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευση SEA the Future της μητρικής εταιρείας Royal Caribbean Group να προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες διακοπών με υπευθυνότητα, υποστηρίζοντας τον πλανήτη, απασχολώντας τις τοπικές κοινότητες και επιταχύνοντας την καινοτομία.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Royal Caribbean αποφάσισε να επενδύσει στο Mahahual, έναν τόπο ευκαιριών και σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων. Στο πλαίσιο της Συμφωνίας Ευημερίας και Ανάπτυξης και της νέας εποχής του τουρισμού, η διοίκησή μου ανυπομονεί να συνεργαστεί πολύ στενά με την εταιρεία για να εξασφαλίσει έναν βιώσιμο προορισμό που θα φέρει ευημερία στην περιοχή και χαιρόμαστε που οι τοπικές μας κοινωνίες αποτελούν μέρος αυτής της ιστορικής επένδυσης. Είμαι σίγουρη ότι οι επισκέπτες θα εκπλαγούν από τις ομορφιές που έχει να προσφέρει το νότιο Quintana Roo, με πιο σημαντικό την ευγένεια των ανθρώπων μας», δήλωσε η Mara Lezama, κυβερνήτης της πολιτείας Quintana Roo, στο Μεξικό.

Η Perfect Day Mexico θα προκαλέσει ενθουσιασμό το 2027 ως ο πιο πρόσφατος προορισμός στην αυξανόμενη συλλογή προορισμών της Royal Caribbean, η οποία περιλαμβάνει τον κορυφαίο Perfect Day at CocoCay στις Μπαχάμες, που έθεσε τον πήχη ψηλά το 2019, την Royal Beach Club Collection που θα εγκαινιαστεί το 2025 με το Royal Beach Club Paradise Island στις Μπαχάμες και το Royal Beach Club Cozumel το 2026 και το Labadee της Αϊτής, ώστε οι παραθεριστές να μπορούν να δημιουργήσουν τις τέλειες ημέρες των διακοπών τους με περισσότερους από έναν τρόπους στις Μπαχάμες και την ανατολική και δυτική Καραϊβική.