Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ITA Airways συναντά τους Συνεργάτες της στην Αθήνα

Η ITA Airways συναντά τους Συνεργάτες της στην Αθήνα

Η ITA Airways σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, πραγματοποίησε εκδήλωση για τους Συνεργάτες της στις 19 Σεπτεμβρίου, στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Ελληνικού Team της ITA Airways και Στελεχών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.  

Ο Ιταλικός Αερομεταφορέας προσφέρει 4 καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη Fiumicino, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές συνδέσεις με όλους τους προορισμούς του δικτύου της.

Ο Αερομεταφορέας πραγματοποιεί πτήσεις σε 57 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων 16 εσωτερικών Ιταλίας, 26 διεθνών και 15 διηπειρωτικών.

Μετά την αξιοσημείωτη επέκταση της ITA Airways αυτό το καλοκαίρι σε δρομολόγια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, από  Ρώμη Fiumicino προς Σικάγο και Τορόντο στη Βόρεια Αμερική, για Ριάντ και Τζέντα στη Σαουδική Αραβία καθώς επίσης για Άκκρα και Ντακάρ στην Αφρική, ο Αερομεταφορέας θα επεκταθεί περαιτέρω την επερχόμενη χειμερινή περίοδο. Η ITA Airways ανακοίνωσε νέα απευθείας πτήση από Ρώμη Fiumicino για Ντουμπάι που θα πραγματοποιείται καθημερινά από τις 27 Οκτωβρίου 2024, καθώς και για Μπανγκόκ από 16 Νοεμβρίου 2024 με πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις. Όλες οι νέες πτήσεις εξασφαλίζουν άνετες συνδέσεις από/προς Αθήνα.

Ο στόλος της Αεροπορικής εταιρείας αποτελείται αποκλειστικά από αεροσκάφη Airbus, με το 58% αυτών να είναι μοντέλα τελευταίας γενιάς, περιλαμβάνοντας αεροσκάφη ευρείας ατράκτου όπως τα  A330neo & A350-900 και αεροσκάφη στενής ατράκτου όπως τα A320neo, A321neo, A220-300 και A220-100. Η εταιρεία στοχεύει στο να αποτελείται το περίπου 90% του στόλου της από αεροσκάφη  φιλικά προς το περιβάλλον μέχρι το τέλος του Στρατηγικού Σχεδίου 2023-2027.  Αυτά τα αεροσκάφη θα καταναλώνουν 25% λιγότερα καύσιμα και θα εκπέμπουν λιγότερο CO₂,  ενισχύοντας την επίτευξη του στόχου της Εταιρείας να γίνει η πιο πράσινη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Volare της ITA Airways, έχει  2,4 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Το Volare έχει σχεδιαστεί για μέγιστη απλότητα και ευελιξία στη συγκέντρωση και εξαργύρωση πόντων. Το πρόγραμμα διαθέτει τέσσερα Exclusive Clubs: Club Smart (entry-level), Club Plus, Club Premium και Club Executive, καθένα από τα οποία προσφέρει διάφορα προνόμια, όπως επιπλέον αποσκευή, προτεραιότητα στην επιβίβαση και στο check-in καθώς και ειδική εξυπηρέτηση πελατών.

Μέσω εμπορικών συνεργασιών, το Volare προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων της ITA Airways και των συνεργατών της. Τα μέλη μπορούν να κερδίζουν πόντους με κάθε αγορά πτήσεων της ITA Airways και μέσω συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών ή υπηρεσιών εμπορικών συνεργατών, με δυνατότητα αναβάθμισης σε ανώτερα Clubs που προσφέρουν ακόμη περισσότερες υπηρεσίες.

Αγορές για τις πτήσεις της ITA Airways μπορούν να πραγματοποιηθούν στο
ita-airways.com ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Εταιρείας, των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των εκδοτηρίων εισιτηρίων αεροδρομίων της Εταιρείας.