Αρχική Yachting ΔΡΑΣΕΙΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ HYMC

ΔΡΑΣΕΙΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ HYMC

Μετά την επίσημη παρουσίαση του HYMC (Hellenic Yacht Masters’ Club), τα μέλη του Club έχουν εκδηλώσει έντονο δυναμισμό και εξωστρέφεια τους πρώτους μήνες της φετινής χρονιάς. Ένα γκρουπ 14 εκλεκτών καπεταναίων-μέλη του HYMC ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας Lürssen , στα Ναυπηγεία της εταιρείας , στο Αμβούργο της Γερμανίας. Αυτό το ταξίδι αποτέλεσε μια καθοριστική ενέργεια δικτύωσης των μελών του Club με μια ηγετική εταιρεία στον κλάδο του yachting. Η επίσκεψη των εκπροσώπων του HYMC περιλάμβανε την ξενάγηση τους στο ναυπηγείο τους, με στόχο την ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες του ναυπηγείου σε επίπεδο των νέων κατασκευών σκαφών, όσο και στο πεδίο των  επισκευών.

Η συμμετοχή των μελών του HYMC σε Πανευρωπαϊκές συναντήσεις δικτύωσης, συνεχίζονται, με τη συμμετοχή των μελών του στο Yare Networking 2024, η οποία αποτελεί μια κορυφαία εκδήλωση δικτύωσης International Captains and Superyacht Refit Industry.

Εκπρόσωποι του HYMC συμμετείχαν και στο 24ο Benetti Yachtmaster στο Βουκουρέστι , με πάνω από 300 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Δύο ημέρες γεμάτες με κοινή ανταλλαγή, ακρόαση και διάλογο με επαγγελματίες του κλάδου του yachting.

Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή του Προέδρου του HYMC, κ. Δημήτρη Μαρούλη κατά τη διάρκεια του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου Yachting, ο οποίος συμμετείχε στο panel των ομιλητών, αναλύοντας τις προτάσεις του αναφορικά με το μέλλον του yachting στην Ελλάδα. 

Δεδομένη είναι η συμμετοχή του HYMC στη διοργάνωση του Mediterranean Yacht Show 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο. Οι καπετάνιοι-μέλη του Club πιστοί στην αφοσίωσή τους για το yachting, αλλά στις αξίες τους, θα βρίσκονται στο MEDYS για να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες δικτύωσης που προσφέρει μια τέτοια διοργάνωση.

Την πολύτιμη συμβολή του HYMC στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη του ελληνικού yachting αναγνωρίζουν ήδη κορυφαίες εταιρίες του χώρου με την χορηγική τους υποστήριξη στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Club.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.