Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο ΟΜΙΛΟΣ SINGAPORE AIRLINES ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ...

Ο ΟΜΙΛΟΣ SINGAPORE AIRLINES ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ AIR TRANSPORT WORLD

Ο Όμιλος Singapore Airlines κέρδισε δύο διακρίσεις στα ετήσια Βραβεία Επιτευγμάτων για τον κλάδο των Αερομεταφορών του έγκριτου κλαδικού περιοδικού Air Transport World (ATW). 

Τα βραβεία ATW Επιτευγμάτων για τον κλάδο των Αερομεταφορών κατατάσσονται στα σημαντικότερα του κλάδου των αερομεταφορών, με τους αποδέκτες να επιλέγονται από μια επιτροπή συντακτών και αναλυτών από τα περιοδικά ATW, CAPA και Routes του δικτύου Aviation Week.

Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Singapore Airlines τιμήθηκε με το Βραβείο Αριστεία της Ηγεσίας για το 2024, ενώ η Scoot, η θυγατρική εταιρεία χαμηλού κόστους της Singapore Airlines, ανακηρύχθηκε ως η Αεροπορική Εταιρεία Υψηλής Αξίας της χρονιάς. Οι δύο φετινές διακρίσεις έρχονται μετά την ανάδειξη της Singapore Airlines ως Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς το 2023 από την ATW.

Το Βραβείο Αριστεία της Ηγεσίας δεν αναγνωρίζει μόνο τη συμβολή του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Goh Choon Phong του Ομίλου της Singapore Airlines, αλλά και την ισχυρή ανάκαμψη των Singapore Airlines και  Scoot μετά από τις προκλήσεις που έθεσε η πανδημία Covid-19. Υπό την ηγεσία του, οι δύο αεροπορικές εταιρείες ήταν οι πρώτες που επανήλθαν σε πλήρη λειτουργία όταν άνοιξαν ξανά τα σύνορα και διατήρησαν με επιτυχία την ηγετική τους θέση στον κλάδο των αερομεταφορών.

Η αρχισυντάκτρια του Air Transport World, κα Karen Walker, δήλωσε: “Η Singapore Airlines αλλά και η Scoot που είναι αερομεταφορέας χαμηλού κόστους, είναι αεροπορικές εταιρείες υψηλού κύρους που θέτουν παγκόσμια πρότυπα για την εξυπηρέτηση των πελατών, την καινοτομία, τις επιδόσεις και τη φροντίδα των υπαλλήλων τους. Αυτό απαιτεί ηγεσία με όραμα, γι’ αυτό και χαίρομαι που απονέμουμε στον κ. Goh Choon Phong το βραβείο ATW Βραβείο Αριστεία της Ηγεσίας 2024 και στην Scoot το βραβείο ATW Αεροπορική Εταιρεία Υψηλής Αξίας 2024. Και οι δύο το αξίζουν πραγματικά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.