Αρχική FedHATTA BBT- 3RD SHORE EXCURSIONS NETWORK ANNUAL MEETING

BBT- 3RD SHORE EXCURSIONS NETWORK ANNUAL MEETING

Το 3ο Ετήσιο Meeting του Δικτύου Συνεργατών της στην Ανατολική Μεσόγειο με αντικείμενο τα Shore Excursions διοργανώνει η Big Blue Travel ΕΠΕ, μέλος του Orancon Group.

Με καλεσμένους τους άμεσους συνεργάτες τους που λειτουργούν το Operation σε περισσότερα από 40 Ευρωπαϊκά Λιμάνια και 10 χώρες της Ανατολικής Μεσογείου.

Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν εκπρόσωποι της Πολιτείας, των FEDHATTA και ΗΑΤΤΑ όπως και παράγοντες της Διοίκησης σημαντικών Λιμένων και ετιαρειών κρουαζιέρας.

Σκοπός του Event είναι η ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς, ο εντοπισμός τυχόν προβλημάτων και η επίλυσή τους καθώς και οι κατευθυντήριες γραμμές για την επερχόμενη σαιζόν.

Για την κρουαζιέρα ευρύτερα, το 2024 προβλέπεται μια εντυπωσιακή αύξησητης κίνησης στην Μεσόγειο και ιδιαίτερα στην χώρα μας.

Ο κ. Βάιος Ποντίκας Managing partner του Big Blue Travel,  τόνισε στη ΤΝ πως “εκτιμούμε πως φέτος θα εξυπηρετήσομε περισσότερους από 80.000 επιβάατες από τα κρουαζιερόπλοια, δηλαδή σχεδόν τους διπλάσιους από αυτούς του 2023”.

“Για την φετινή σαιζόν”, συνέχισε, “έχουμε ήδη κλείσει συμφωνίες με τις σημαντικότερες εταιρείες κρουαζιέρας (μέσω του εμπορικού συνεργάτη μας Global Cruises LLC) όπως οι Norwegian, Royal Carribbean, P&O, Carnival UK, Oceania, Disney κ.α.

Μέσα σε αυτό τιο τόσο σύνθετο περιβάλλον προσπαθούμε να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας με τις καλύτερες προϋποθέσεις, σεβόμενοι τις αρχές της Αειφόρας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Τουρισμού οι οποίες και αποτελούν την πιο σημαντική πρόκξληση της εποχής”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.