Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το περιοδικό GRtraveller και το VSN Hub ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία

Το περιοδικό GRtraveller και το VSN Hub ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία

Ταξίδια Πέντε Αισθήσεων με πυξίδα τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό

Το περιοδικό GRtraveller, όντας ο απόλυτος ταξιδιωτικός σύντροφος στις εξερευνήσεις των ταξιδιωτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με οδηγό τις Πέντε Αισθήσεις, ανακοινώνει τη στρατηγική του συνεργασία με τo VSN HubAncient Greek Culture in Business & Tourism, τον “Κόμβο Πολιτισμού”, εισάγοντας την αρχαία ελληνική κληρονομιά σε ένα σύγχρονο πλαίσιο ταξιδιωτικών εμπειριών.

Το VSN Hub προσφέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία επιχειρηματικής ανάπτυξης και τουριστικής καινοτομίας, επικεντρώνοντας στη διατήρηση και αξιοποίηση του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού ως μοχλο Βιώσιμης Ανάπτυξης . Με καινοτόμες προσεγγίσεις στη διαμόρφωση προγραμμάτων Ηγεσίας και Εμπειριών ταξιδιωτών, το VSN Hub προωθεί τη δημιουργία πρωτότυπων εμπειριών που ξεπερνούν τα σύνορα του συνηθισμένου.

Το περιοδικό GRtraveller δημιουργήθηκε με στόχο να επαναπροσδιορίσει τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των “GRtravellers” για τα ταξίδια στην Ελλάδα. Από το πρώτο τεύχος έως και σήμερα, κάθε χρόνος κυκλοφορίας του grtraveller αποτελεί κι ένα ορόσημο, εισάγοντας κάθε φορά καινοτομίες και στρατηγικές συνεργασίες που συνδυάζουν τις σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές με την αξεπέραστη γοητεία του χαρτιού και τις αισθητηριακές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του και το περιεχόμενο δίνουν την αίσθηση μίας ιστορίας που ξετυλίγεται στα μάτια του αναγνώστη. Μια ιστορία που μπορεί να τον φέρει σε επαφή με εναλλακτικές και ειδικές μορφές τουρισμού με έμφαση στον πολιτισμό, την ιστορία, την παράδοση και την επαφή με τη φύση.

Κεντρικό στοιχείο αυτής της συνεργασίας είναι η κοινή δέσμευση του VSN Hub και του GRtraveller στη διατήρηση και προώθηση του ελληνικού πολιτισμού. Και οι δύο εταιρείες αφοσιώνονται τόσο στην παρουσίαση της Ελλάδας και της ομορφιάς της, όσο και στην προώθηση πρακτικών βιώσιμου τουρισμού που σέβονται και διατηρούν την ουσία και την ιστορία της Ελλάδας.

“Ως GRtravellers εξερευνούμε προοπτικές που αναδεικνύουν την Ελλάδα σε κάθε της πτυχή και η συνεργασία μας με το VSN Hub θα αναδείξει την διαχρονικότητα του ελληνικού πολιτισμού.”, δήλωσε η Λίλιαν Ψύλλα, συνιδρύτρια του περιοδικού GRtraveller. “Μαζί, συνδυάζουμε το σύγχρονο ταξίδι με την αρχαία πολιτισμική κληρονομιά για να δημιουργήσουμε έναν αφηγηματικό χάρτη εμπειριών που αιχμαλωτίζει την καρδιά και την ψυχή της Ελλάδας.”

 

«Το VSN Hub με το GRtraveller αναπτύσσει μια επιχειρηματική προσέγγιση που ενσωματώνει τον πολιτιστικό πλούτο της αρχαίας Ελλάδας. Οι επιχειρηματικοί σύνδεσμοι με την αρχαία φιλοσοφία δημιουργούν γέφυρες για την εξωστρέφεια, προσελκύοντας Επιχειρηματίες, Managers και ταξιδιώτες που αναζητούν πνευματική εμπειρία και επιχειρηματική καινοτομία.  Η δύναμη της Επιχειρηματικής Εξωστρέφειας με Πνευματική Αξία είναι ο στόχος μας» δήλωσε η Βίκυ Ευαγγελίου Ιδρύτρια και μέλος του Advisory Panel του VSN Hub.

Η συνεργασία του πολυβραβευμένου περιοδικού με το διεθνώς αναγνωρισμένο VSN Hub αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στο ασύγκριτο περιεχόμενο και τις αισθητηριακές εμπειρίες που υπερβαίνει τα συνηθισμένα. Η έμφαση στην αυθεντικότητα και στη βαθιά πολιτιστική εξερεύνηση είναι το μυστικό της συνταγής για συναρπαστικές και εμπλουτισμένες εμπειρίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.