Αρχική Κρατήσεις ΣΤΗΝ V+O Η webhotelier | primalres

ΣΤΗΝ V+O Η webhotelier | primalres

Συνεργασία με την webhotelier | primalres, έχει ξεκινήσει η V+O Communication ως στρατηγικός σύμβουλος επικοινωνίας. Σε μία σημαντική στιγμή για τον όμιλο που επεκτείνει τη δραστηριότητα και τις στρατηγικές του συνεργασίες στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, η συνεργασία περιλαμβάνει το συνολικό σχεδιασμό της στρατηγικής επικοινωνίας του ομίλου και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για θέματα εταιρικής επικοινωνίας, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εικόνας του ομίλου αλλά και στο σύνολο των stakeholders του κλάδου.

Με πάνω από 15 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά, ο όμιλος webhotelier | primalres κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και την Κύπρο και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ταξιδιωτικής τεχνολογίας στην Ευρώπη.

O όμιλος έχει δημιουργήσει το πληρέστερο οικοσύστημα καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων ταξιδιωτικής τεχνολογίας και εξυπηρετεί περισσότερα από 17.400+ ξενοδοχεία και καταλύματα διαμονής διαφόρων τύπων σε 38 χώρες.

Το οικοσύστημα προϊόντων του ομίλου περιλαμβάνει τη μηχανή κρατήσεων webhotelier, το primalres channel manager, συστήματα διαχείρισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων (PMS) όπως το cloud-based hotelizer και το on-premises hotel works, την cloud-based ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης loggia, το σύστημα αποδοχής πληρωμών roompay καθώς και ένα δυναμικό Β2Β marketplace direct κρατήσεων με 35.000+ ταξιδιωτικά γραφεία.

Ο όμιλος απασχολεί 135+ εργαζόμενους, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής, συμβάλλοντας καθοριστικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό ξενοδοχείων και καταλυμάτων καθώς και στη διατήρηση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος μέσα σε ένα ραγδαία εξελισσόμενο online περιβάλλον.

 

Η Ρια Ψούχλα, Business Unit Director της V+O COMMUNICATION, δήλωσε σχετικά: «Είναι χαρά και τιμή για εμάς, που η webhotelier | primalres,  ένας από τους πλέον αναπτυσσόμενους ομίλους του κλάδου, επιλέγει τη V+O ως στρατηγικό σύμβουλο επικοινωνίας. Σε μια ιδιαίτερα κομβική στιγμή για τον όμιλο, στοχεύουμε μέσα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής επικοινωνίας να συμβάλλουμε στην νέα αναπτυξιακή πορεία της webhotelier | primalres, αναδεικνύοντας την αξία του ομίλου και των προϊόντων της και ενισχύοντας περαιτέρω τις σχέσεις της με την αγορά και το σύνολο των stakeholders».

Ο Γιάννης Φώτης, Group General Manager της webhotelier | primalres, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία με τη V+O. O όμιλος webhotelier | primalres, πιστός στο όραμά του να συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των προϊόντων του τομέα της φιλοξενίας και να βοηθήσει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και του ελληνικού τουρισμού ως προϊόντος γενικότερα είναι σε τροχιά ανάπτυξης εμπλουτίζοντας συνεχώς το οικοσύστημα προϊόντων του, γεγονός που καθιστά σημαντική μια τέτοια συνεργασία με ηγέτη του κλάδου επικοινωνίας την V+O».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.