Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά BBT- 3RD SHORE EXCURSIONS NETWORK ANNUAL MEETING // FEBRYARY 17th 2024

BBT- 3RD SHORE EXCURSIONS NETWORK ANNUAL MEETING // FEBRYARY 17th 2024

Η εταιρεία Big Blue Travel ΕΠΕ, μέλος του Orancon Group, διοργάνωσε στην Αθήνα το 3ο Ετήσιο Meeting του Δικτύου Συνεργατών της στην Μεσόγειο με αντικείμενο τα Shore Excursions, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024.

Οι εργασίες της Ετήσιας Συνάντησης στέφθηκαν με εξαιρετική επιτυχία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθήνας κ. Βασίλειος Σπανάκης ο οποίος και άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς-Μέγας, ο Κ. Καρλής εκ μέρους του Ο.Λ.Π., εκπρόσωποι των εταιρειών κρουαζιέρας Celestyal Cruises (κ. Χ. Μπρουσαλιάν) και Miray Cruises (κ. Κ. Μαργαρίτης), ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Τουριστικών Λεωφορείων κ. Αθ. Σιμώτας, ο Πρόεδρος Τουριστικών Λεωφορείων Μυκόνου κ. Χρήστος Ελευθερίου και εξέχουσες προσωπικότητες από των κλάδο της κρουαζιέρας  και ευρύτερα του τουρισμού.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ. Σπανάκης, υπογράμμισε την σπουδαιότητα του γεγονότος πως αυτό το Διεθνές Δίκτυο, αναπτύχθηκε και ηγείται από μια εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο, τόσο στην προστιθέμενη αξία ενός τέτοιου εγχειρήματος αλλά και στην εθνική μας οικονομία.

Συμμετείχαν 29 Μέλη του Δικτύου από 11 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Μεσογείου οι οποίοι εκπροσωπούν 41 λιμένες της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της Ετήσιας Συνάντησης απεύθυναν χαιρετισμό, ο Πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης όπως επίσης και σημαντικοί Πελάτες του Δικτύου.

Κεντρικοί ομιλητές-εισηγητές οι κ.κ. Στρατής Ελευθερίου και Βάιος Ποντίκας εκ μέρους του Ομίλου μας, οι οποίοι και ανέπτυξαν όλα τα θέματα που αφορούν στην ταχεία αναπτυσσόμενη βιομηχανία της Κρουαζιέρας, την Στρατηγική Ανάπτυξης του Δικτύου αλλά και την σημασία που προσδίδει ο Όμιλος, στην παροχή εξαιρετικών Υπηρεσιών αλλά και με σεβασμό στην Βιώσιμη και Αειφόρο Ανάπτυξη.

Ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση από τα Μέλη του Δικτύου και τέθηκαν οι Στόχοι για την επερχόμενη σαιζόν του 2024, η οποία και κατά γενική ομολογία, αναμένεται να είναι εξαιρετικά σημαντική για την περεταίρω Ανάπτυξη του Δικτύου.

Οι εργασίες του 3ου Ετήσιου Meeting, έκλεισαν με ένα υπέροχο Δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Πειραϊκής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 4ο Ετήσιο Meeting του Δικτύου Συνεργατών στην Μεσόγειο με αντικείμενο τα Shore Excursions, ορίσθηκε και ανακοινώθηκε για τις 22/02/2025.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.