Αρχική Αεροπορικά Νέα H Emirates αναδείχθηκε Κορυφαία Εταιρεία Μεταφορών & Logistics στα Gulf Business Awards...

H Emirates αναδείχθηκε Κορυφαία Εταιρεία Μεταφορών & Logistics στα Gulf Business Awards 2023

Διπλή τιμητική διάκριση για τον Σερ Τιμ Κλαρκ με τα βραβεία «Επιχειρηματικός Ηγέτης της Χρονιάς» και «Επιχειρηματικός Ηγέτης της Χρονιάς στον κλάδο των Μεταφορών & των Logistics»

Η Emirates αναδείχθηκε «Κορυφαία Εταιρεία Μεταφορών & Logistics της Χρονιάς» στα Gulf Business Awards 2023, για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, την αφοσίωση στη μεγιστοποίηση της εμπειρίας των επιβατών σε κάθε στάδιο εξυπηρέτησης, καθώς και για τη σταθερή προσήλωσή της στην καινοτομία. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τη μακροχρόνια δέσμευση της Emirates να προσφέρει τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος, σε κάθε κατηγορία θέσης.

Το βραβείο παρέλαβε ο Σεΐχης Majid Al Mualla, ως Ανώτατος Αντιπρόεδρος του Τμήματος Διεθνών Υποθέσεων της Emirates, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Palazzo Versace, στο Ντουμπάι. Τα Gulf Business Awards αποτελούν τη δημοφιλέστερη διοργάνωση στις χώρες του Περσικού Κόλπου, για επιχειρήσεις, εμπορικές επωνυμίες, ηγετικά στελέχη και επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους των τραπεζικών, χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών, τον κατασκευαστικό κλάδο και τα ακίνητα, της υγειονομικής περίθαλψης, των μεταφορών και των logistics, μέχρι τους κλάδους της τεχνολογίας, του λιανεμπορίου, του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Οι υποψήφιοι αξιολογούνται βάσει κριτηρίων όπως η καινοτομία, η ανάπτυξη, τα οικονομικά αποτελέσματα, η ποιότητα προϊόντος, η παροχή υπηρεσιών και η εταιρική κοινωνική ευθύνη (ΕΚΕ). Η κριτική επιτροπή, που απαρτίζεται από ηγετικά στελέχη του κλάδου, αναδεικνύει τους νικητές, βάσει της δημόσιας ψηφοφορίας.

Καταγράφοντας μια κερδοφόρα χρονιά, η Emirates προέβη στην αναβάθμιση της ιδιαίτερα δημοφιλούς Premium Οικονομικής θέσης, επένδυση ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, η οποία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της αναβάθμισης των καμπινών και των υπηρεσιών της αεροπορικής εταιρείας. Η νέα Premium Οικονομική θέση διατίθεται σε πτήσεις που εκτελούνται από και προς 12 πόλεις, συμπεριλαμβανομένων του Χίθροου του Λονδίνου, του Σίδνεϊ, της Μελβούρνης, του Κράισττσερτς, του Ώκλαντ, της Σιγκαπούρης, του Λος Άντζελες, του Χιούστον, του Σαν Φρανσίσκο, της Βομβάης, της Μπανγκαλόρ και της Νέας Υόρκης[1]. Μέχρι το τέλος του 2023, η premium οικονομική θέση αναμένεται να διατίθεται σε 14 πόλεις, καθώς ήδη από τις 20 Δεκεμβρίου αναμένεται να προστεθεί σε πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκιο και το Σάο Πάολο.

Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση του στόλου της, προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους επιβάτες της και να ενισχύσει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα του δικτύου της. Στο Dubai Airshow 2023, η Emirates δεσμεύτηκε μέσω συμφωνίας για την αγορά 90 επιπλέον αεροσκαφών Boeing 777-9, 777-8 και 5 787, αξίας 52 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και 15 αεροσκαφών Airbus A350-900, αξίας 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Όσον αφορά στις υπηρεσίες εδάφους, η Emirates έχει εκσυγχρονίσει την εμπειρία των επιβατών στον χώρο του αεροδρομίου, χάρη στην εφαρμογή τεχνολογιών όπως η χρήση των βιομετρικών δεδομένων, καταργώντας τη χρήση των παραδοσιακών ταξιδιωτικών εγγράφων, όπως είναι οι κάρτες επιβίβασης και τα διαβατήρια.

Επιπλέον, ο Σερ Τιμ Κλαρκ απέσπασε τα τιμητικά βραβεία «Επιχειρηματικός Ηγέτης της Χρονιάς» και «Επιχειρηματικός Ηγέτης της Χρονιάς στον κλάδο των Μεταφορών & των Logistics» στα φετινά Gulf Business Awards. Τα συγκεκριμένα βραβεία αναδεικνύουν υποδειγματικούς ηγέτες, οι οποίοι έχουν συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη τόσο των εταιρειών όσο και των κλάδων στους οποίους δραστηριοποιούνται. Ο Σερ Τιμ υπηρέτησε ως ηγετικό στέλεχος της Emirates από την πρώτη στιγμή της ένταξής του στην 10μελή ιδρυτική διοικητική ομάδα της εταιρείας. Έκτοτε, έχει συμβάλλει ώστε η εταιρεία να αντιμετωπίσει κάποιες από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, υποστηρίζοντας την Emirates ώστε να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη διεθνή αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, που είναι δημοφιλής για τα εξαιρετικά προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Ο Σερ Τιμ, ευχαριστώντας τα χιλιάδες μέλη της ομάδας της Emirates κατά τη βράβευσή του, δήλωσε: «Αυτή η απονομή αφορά την πραγματικά ομαδική προσπάθεια της διοίκησης της Emirates, καθώς και των χιλιάδων ανθρώπων που έχουν περάσει από τον οργανισμό μας τα τελευταία 38 χρόνια, συμβάλλοντας στη εξέλιξη της αεροπορικής εταιρείας που είναι σήμερα, σε μια καταπληκτική χώρα και πόλη, όπως είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ντουμπάι. Η Emirates είναι μια εταιρεία που έχει ταυτιστεί με το Ντουμπάι, το δυναμισμό και το όραμα της ηγεσίας της χώρας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε από κοινού με τη δημοφιλία του Ντουμπάι».

[1] Ισχύει μόνο για τις πτήσεις από και προς το Ντουμπάι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.