Αρχική Δήμοι Βρετανοί Δημοσιογράφοι γνωρίζουν τη Θεσσαλονίκη

Βρετανοί Δημοσιογράφοι γνωρίζουν τη Θεσσαλονίκη

Μία καταξιωμένη ομάδα δημοσιογράφων φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στο press trip που διοργάνωσε η DK Αssociates.

Πρόκειται για μία ομάδα Βρετανών και Αμερικανών ταξιδιωτικών δημοσιογράφων, που ζουν στην Ελλάδα και εργάζονται σε ελληνικά και ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης.

H ομάδα των δημοσιογράφων  με επικεφαλής την κ. Katilena Alpe, αποτελούνταν από τις κυρίες  Heidi Fuller Love (British Airways Podcast, Meet the Locals), Sara Colohan (Irish Daily Mail), Rebecca Hall (Lonely Planet USA), Tiffany Schureman (Αμερικανίδα ταξιδιωτική vlogger), Heidi Roberts (Αμερικανίδα food blogger που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο) και τον Δημήτρη Σταθόπουλο (Travel.gr).

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης ξενάγησε τους δημοσιογράφους στα πιο σημαντικά ιστορικά σημεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης.

Είχαν την ευκαιρία να γευτούν την κουζίνα της Θεσσαλονίκης, καθώς και να συμμετάσχουν σε  ειδική παρουσίαση παρασκευής μπουγάτσας, έτσι ώστε να γνωρίσουν το παραδοσιακό έδεσμα της Θεσσαλονίκης. Το press trip ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή τους στο Κτήμα Γεροβασιλείου  όπου  ξεναγήθηκαν στους αμπελώνες, τους χώρους του οινοποιείου και στο Μουσείο Οίνου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: 

«Η προβολή της Θεσσαλονίκης είναι ένα ψηφιδωτό, που στον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης δημιουργούμαι κάθε μέρα του χρόνου. Κάθε δράση μας είναι μία ψηφίδα που προβάλει την μοναδική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης. Η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Στηρίζουμε κάθε δράση που θα ενισχύσει την προβολή της πόλης μας. Η συνεργασία μας με τους ανθρώπους των μέσων που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα σε βρετανικά μέσα, διευκολύνει το έργο μας. Αξιοποιώντας την εξοικείωσή τους με την χώρα μας, έχουμε την ευκαιρία να τους συστήσουμε την Θεσσαλονίκη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν έναν ελκυστικό city break προορισμό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.