Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 12-15 Οκτωβρίου η Mikropolis επιστρέφει!

12-15 Οκτωβρίου η Mikropolis επιστρέφει!

Από τις 12 έως και τις 15 Οκτωβρίου, μικροί & μεγάλοι ενημερώνονται, μαθαίνουν και διασκεδάζουν στις μοναδικές γειτονιές της «μικρής πόλης»

Το Mikropolis Festival, η μεγαλύτερη διοργάνωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης, γνώσης και ψυχαγωγίας για παιδιά και γονείς, επιστρέφει δυναμικά και μας υποδέχεται στη νέα της εποχή με 6 θεματικές γειτονιές και 3 συναρπαστικές παράλληλες δράσεις. Από τις 12 μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, σε συνεργασία με το The Ellinikon Experience Parκ, δημιουργεί στο Ελληνικό ένα εκπαιδευτικό και διαδραστικό «μικρόκοσμο», για μικρούς και μεγάλους.

Μέσα από βιωματικά εργαστήρια και ευρηματικά, διαδραστικά προγράμματα, η Mikropolis θα εκπαιδεύσει τους πολίτες του αύριο σε περιβαλλοντικά, κοινωνικά και επιστημονικά θέματα. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις μοναδικές θεματικές γειτονιές της, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά την Εθνική ομάδα HADO λίγο πριν αναχωρήσει για Τόκιο, όπου οι καλύτερες 12 ομάδες από όλες τις ηπείρους θα αναμετρηθούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο HADO.

Επίσης, παιδιά και ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στις συναρπαστικές παράλληλες δράσεις του 4ου Mikropolis Festival: «Τόλμησε να ονειρευτείς» με τον Νίκο Κακλαμανάκη, «Μουσική γιορτή» με τους Burger Project και «Ραντεβού Υιοθεσίας»: Γίνε γονιός για κάποιο(α) από τα αδέσποτα ζωάκια της ΣΠΑΖ.

Η Πλατεία A στο The Ellinikon Experience Parκ θα μεταμορφωθεί σε ένα συναρπαστικό χώρο εμπειριών και ψυχαγωγίας, στον οποίο παιδιά ηλικίας 6 – 17 ετών θα μάθουν, μέσα από το παιχνίδι και τις βιωματικές δράσεις. Τη «μικρή πόλη» συνθέτουν 6 θεματικές «Γειτονιές» που έχουν σχεδιαστεί ειδικά και σε συνεργασία με καταξιωμένους φορείς:

Η Γειτονιά των e-Sports – HADO Greece & Cyprus, Η Γειτονιά της Τεχνολογίας & της Ρομποτικής – Μ.Κ.Ο. «SciCo», Η Γειτονιά της Φύσης – “The Bee Camp” & Σύλλογος Προστασίας Θαλάσσιας Χελώνας «ΑΡΧΕΛΩΝ», Η Γειτονιά της Αρχιτεκτονικής – Arkki by AKTO (School of Architecture for Children and Youth), Η Γειτονιά του Φίλου μου του Σκύλου – M.K.O «Liberty Assistance & Guide Dogs» & «Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ)», Η Γειτονιά της Οδικής Αγωγής – «Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς” (Ι.Ο.ΑΣ.)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.