Αρχική Εικαστικές Εκθέσεις Συνάντηση Εργασίας της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με την Πρόεδρο του...

Συνάντηση Εργασίας της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με την Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Εργασίας της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με την Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, είχε μία παραγωγική συνάντηση εργασίας με την άξια Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Από τη θέση που κατέχει η Βούλα Πατουλίδου, με αυθεντικότητα και αγωνιστικότητα, εργάζεται ακούραστα, με όραμα, μαζί με τους συνεργάτες της και τα στελέχη του φορέα για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του τουρισμού της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Η Αντιπεριφερειάρχης  παρουσίασε στην Υφυπουργό Τουρισμού, εκτενώς το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, τις αγορές-στόχους, καθώς και τις ψηφιακές καμπάνιες που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα ο Ο.Τ.Θ.

Προγραμμάτισαν επόμενη συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού για να σχεδιάσουν στρατηγικά από κοινού πρωτοβουλίες στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για να εμβαθύνουν στις δυνατότητες που θα οδηγήσουν σε βιωσιμότητα και στήριξη της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.