Αρχική Αθλητικά Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη στη Συνέντευξη Τύπου για τον 40ο Αυθεντικό...

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη στη Συνέντευξη Τύπου για τον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η Έλενα Ράπτη, ανταποκρίθηκε με χαρά και παρευρέθηκε ως Υφυπουργός Τουρισμού, στο Αμφιθέατρο «Δημήτριος Παντερμαλής» του Μουσείου της Ακρόπολης, στη συνέντευξη τύπου που οργάνωσαν με την ευκαιρία διεξαγωγής του επετειακού 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και η Περιφέρεια Αττικής.

Οι διαχρονικές αξίες όπως η ανθρώπινη θέληση, η αντοχή, η επιμονή, η προσήλωση στον στόχο, που πρεσβεύει ο Αυθεντικός Μαραθώνιος είναι πιο επίκαιρες όσο ποτέ.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ διαχρονικά να τον στηρίζουν και να συμβάλουν στην προβολή του σε όλο τον κόσμο.

Οι δρομείς και οι επισκέπτες παράλληλα με τη συμμετοχή τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο μπορούν να βιώσουν μία ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία απολαμβάνοντας πλήθος ειδικών μορφών τουρισμού.

Στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης του Υπουργείου Τουρισμού 2024, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον αθλητικό τουρισμό.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν : η Σοφία Σακοράφα, πρόεδρος ΣΕΓΑΣ, ο Γιάννης Βρούτσης Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, ο Σπύρος Καπράλος, πρόεδρος ΕΟΕ, η Νίκη Αραμπατζή, πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ, ο Γιάννης Ρόκας επικεφαλής μάρκετινγκ επικοινωνίας του ΟΠΑΠ καθώς και ο Σωτήρης Κυρανάκος γενικός διευθυντής της Ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.