Αρχική Αυτοδιοίκηση ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΤΑ ΟΤΑ AWARDS

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΤΑ ΟΤΑ AWARDS

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής των OTA AWARDS 2019-2023, της διοργάνωσης που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το έργο που έχουν υλοποιήσει οι Δήμοι και οι Περιφέρειες της χώρας κατά τη διάρκεια της τετραετίας και απένειμε βραβεία στην κατηγορία τουρισμός-αθλητισμός-πολιτισμός.

Τα ΟΤΑ AWARDS δεν είναι απλώς μια γιορτή του success story. Παρέχουν στους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης την αναγνώριση που τους αξίζει.

Τα OTA AWARDS είναι ο καλύτερος δίαυλος επιβράβευσης δράσεων και έργων για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Τοπικών Κοινωνιών και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη.

       

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει έναν μεγάλο και σημαντικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη του brand name Ελλάδα. Eίναι ο σύμμαχος και συνεργάτης του Υπουργείου Τουρισμού και εκείνη που θα υπογραμμίσει ανάγκες και επικαιροποιημένες απαιτήσεις.

Η Υφυπουργός Tουρισμού δήλωσε: «Με τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον σχεδιασμό της στρατηγικής μας στο πλαίσιο των Ειδικών Μορφών Τουρισμού ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό στόχο να προβάλουμε την Ελλάδα και να εδραιώσουμε τους τόπους της ως κορυφαίους παγκόσμιους προορισμούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.