Αρχική Αεροπορικά Νέα SINGAPORE AIRLINES| Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ SKYTRAX 2023

SINGAPORE AIRLINES| Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ SKYTRAX 2023

Η Singapore Airlines ανακηρύχθηκε Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο στα Παγκόσμια Βραβεία Αεροπορικών Εταιρειών Skytrax για το 2023. Είναι η πέμπτη φορά που κερδίζει αυτή τη σημαντική διάκριση.

Η Singapore Airlines  κατέλαβε την πρώτη θέση σε τέσσερις κατηγορίες στα φετινά βραβεία Skytrax, μεταξύ των οποίων η καλύτερη αεροπορική εταιρεία πρώτης θέσης, οι καλύτερες ανέσεις πρώτης θέσης και η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ασία. Η θυγατρική εταιρεία χαμηλού κόστους της Singapore Airlines , η Scoot, ανακηρύχθηκε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των καλύτερων αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους στον κόσμο.

Τα βραβεία Skytrax βασίζονται σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή πάνω από 20 εκατομμυρίων ταξιδιωτών από περισσότερες από 100 εθνικότητες, οι οποίοι βαθμολόγησαν περισσότερες από 325 αεροπορικές εταιρείες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2022 και Μαΐου 2023.

Στο Παρίσι στις 20 Ιουνίου 2023, ο κ. Goh Choon Phong, Διευθύνων Σύμβουλος της Singapore Airlines, παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας το βραβείο της  Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο

«Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη του ακούραστου πνεύματος των ανθρώπων μας, οι οποίοι έκαναν πολλές θυσίες για να διασφαλίσουν ότι η Singapore Airlines ήταν έτοιμη για την ανάκαμψη των αεροπορικών ταξιδιών. Αυτό μας επέτρεψε να βγούμε ισχυρότεροι και πιο υγιείς από την πανδημία ως κορυφαία διεθνής αεροπορική εταιρεία» δηλώνει.

«Είμαστε ευγνώμονες στους πελάτες μας για τη διαρκή αφοσίωση και την αγάπη τους προς τη Singapore Airlines. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η υποστήριξη και η ενθαρρυντική τους διάθεση μας έδωσαν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τις πρωτοφανείς προκλήσεις. Σήμερα, καθώς ανακάμπτουμε από την πανδημία, είμαστε σταθερά δεσμευμένοι να καινοτομούμε και να επενδύουμε σε κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες και να διασφαλίζουμε ότι η Singapore Airlines  θα συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες μας μια ταξιδιωτική εμπειρία παγκόσμιας κλάσης”.

Ο κ. Edward Plaisted, Διευθύνων Σύμβουλος της Skytrax, δήλωσε: «Είναι ένα θαυμάσιο επίτευγμα για τη Singapore Airlines. Πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολλές από τις κατηγορίες των βραβείων, με κορυφαία στιγμή την αναγνώριση της καμπίνας της Πρώτης Θέσης ως την καλύτερη Πρώτη Θέση στον Κόσμο. Συγχαίρουμε τη Singapore Airlines για την επιτυχία αυτή, η οποία θα πρέπει να αποτελεί πηγή υπερηφάνειας και ικανοποίησης για τη διοίκηση και το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.