Αρχική Γαστρονομία Jenny’s Rooftop Restaurant-Bar Ένας εξαιρετικός νέος χώρος, με μια υπέροχη θέα, και...

Jenny’s Rooftop Restaurant-Bar Ένας εξαιρετικός νέος χώρος, με μια υπέροχη θέα, και μοναδικές γευστικές εμπειρίες άνοιξε στο Sofitel Athens Airport

Το εμβληματικό Sofitel Athens Airport εγκαινιάζει, μιά από τις πιο κομψές νέες γευστικές εμπειρίες της πόλης και της Ανατολικής Αττικής.

Ανοίγοντας τις πόρτες του την Τετάρτη 21 Ιουνίου, το Jenny’s Rooftop Restaurant Bar, ως το σπίτι της φιλοξενίας, ενσαρκώνει τις ιδέες της φροντίδας και του σεβασμού. Το εστιατόριο πήρε το όνομά του από την Τζένη Μήτση, ένα από τα μέλη της οικογένειας Μήτση, η οποία και οραματίστηκε αυτόν τον χώρο.

Η αρχιτεκτονική επιμέλεια, οι εσωτερικοί χώροι και η βεράντα του εστιατορίου έχουν σχεδιαστεί με επιδεξιότητα από τον παγκοσμίου φήμης Ισπανό αρχιτέκτονα Lazaro Rosa Violan (Amazonico London, Dubai etc) , με αποτέλεσμα έναν χώρο που συνδυάζει άψογα το στυλ με την άνεση. Το εστιατόριο έχει μοναδική θέα και μια casual-chic ατμόσφαιρα, προσφέροντας στους καλεσμένους μια αυθεντική εμπειρία.
Η αυθεντικότητα αποτελεί βασικό στοιχείο, γι’ αυτό και το Jenny’s Rooftop Restaurant Bar εστιάζει στην τέχνη της γαστρονομίας μέσα από την φιλοσοφία της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας. Το μοναδικό μενού επιμελήθηκαν η ομάδα των Executive Chef Παναγιώτη Γιακαλή και Πέτρου Φωτείνη, σε συνεργασία με τον Executive Chefτου Sofitel Athens Airport Θεοφάνη Στάθη, τον Executive Sous Chef Δημήτριο Δήμτσο, τον Chef Θεόδωρο Υψηλό και τον Executive Chef του Ομίλου Μήτση Δημήτριο Στειακάκη.

Η ομάδα των γευσιγνωστών και των Sommelier έχει διαλέξει προσεκτικά κάθε μπουκάλι για να συμπληρώσει το μενού του φαγητού και να βελτιώσει την γευστική εμπειρία. Η λίστα των ποτών και κρασιών έχει επιλεγεί με φροντίδα και προσοχή από τον Bar Manager του Sofitel Athens Airport, Σπύρο Πανδή και τον σύμβουλο ποτών του Oμίλου Μήτση, Χρήστο Χουσέα.

 

 

 

 

 

Άριστη εξυπηρέτηση από ένα ευγενικό προσωπικό.

Tο όλο concept συντονίζει ο Executive Chef Αλέξανδρος Παπανδρέου, που δεσμεύεται να προσφέρει στους καλεσμένους μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζεται με την αφοσίωση στην ποιότητα των πρώτων υλών και την απλότητα των γεύσεων.
Με την έλευση του Jenny’s Rooftop Restaurant & Bar, το απαιτητικό Αθηναϊκό κοινό βιώνει τον τέλειο συνδυασμό φιλοξενίας και γαστρονομίας που κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται γοητευμένοι με κάθε έννοια της λέξης.

Η κα Τζένη Μήτση Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Sofitel Athens Airport, καλοσωρίζει τους δημοσιογράφους στο Jenny’s Restaurant Bar

Το Jenny’s Rooftop Restaurant Bar βρίσκεται στον 9ο όροφο του Sofitel Athens Airport, ακριβώς απέναντι από το Αεροδρόμιο Αθηνών και με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό. Η απίθανη αυτή βεράντα προσφέρει μια τέλεια απόδραση από την καθημερινότητα, με θέα το ηλιοβασίλεμα πάνω από τα Μεσόγεια.

Ιδανικό μέρος για δείπνο ή cocktail, μέσα στους άνετους καναπέδες ή στο εξωτερικό μπαρ, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από πιάτα όπως μίνι καλαμάκι χταπόδι ή παραδοσιακά κεφτεδάκια, όλα άψογα παρουσιασμένα σε σερβίτσια εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο .
Το Jenny’s Rooftop Restaurant Bar θα φιλοξενεί τακτικά ζωντανή μουσική και DJ sets για μια εμπειρία απόλαυσης όλων των αισθήσεων.

Από αριστερά ο κ. Γιώργος Σταύρου Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport με την κα Τζένη Μήτση Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του Sofitel Athens Airport

Η Τζένη Μήτση, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Sofitel Athens Airport, σχολιάζει: «Το φαγητό είναι ο καλύτερος τρόπος φιλοξενίας γιατί ενώνει ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι προσφέροντάς τους απόλαυση και χαρά. Με αυτό σαν βάση, ο χώρος και το μενού του Jenny’s στοχεύουν στο να δώσουν στον επισκέπτη, την αίσθηση της σπιτικής φροντίδας σε ένα κομψό και πολυτελές περιβάλλον»

Το Jenny’s Rooftop Restaurant Bar είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 17.00 έως τις 01.00πμ, χώρος στάθμευσης προσφέρεται δωρεάν στο parking του ξενοδοχείου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://jennysrooftoprestaurant.com/el/ ή
καλέστε στο 210 3544068

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.