Αρχική Δήμοι Ο Δήμος Αθηναίων γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με ένα μεγάλο αφιέρωμα...

Ο Δήμος Αθηναίων γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, στο πάρκο που πήρε τιμητικά το όνομά του.

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη και τις σχετικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων για απόδοση τιμών στο πρόσωπό του, μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη διοργάνωσε

τη Τετάρτη 21 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, στο πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βουτάδων, Πειραιώς και της Ιεράς Οδού, και το οποίο μετά από απόφαση του σώματος σύμφωνα με πρόταση του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, έλαβε το ονοματεπώνυμο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, παρουσία των παιδιών του Μαργαρίτας και Γιώργου Θεοδωράκη, καθώς και πολλών άλλων επισήμων.

Η Γλυκερία, ο Βασίλης Λέκκας, η Αργυρώ Καπαρού, o Άγγελος Θεοδωράκης και η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» ένωσαν τις μουσικές τους δυνάμεις σε μια υπέροχη συναυλία στο νέο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης».

Η πλατεία βρίσκεται στην περιοχή του Γκαζιού, δίπλα από το σημείο που βρίσκεται η «Τεχνόπολη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.