Αρχική Εθελοντισμός Αρωγός στο έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / ΟΛΠ...

Αρωγός στο έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ / ΟΛΠ Α.Ε. – COSCO SHPPING

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο είχε αντιπροσωπεία στελεχών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ΟΛΠ Α.Ε. – COSCO SHPPING στην οποία συμμετείχαν ο κ. Σάββας Σανοδίζης, Διευθυντής Γραμματείας Διοικητικού Συμβουλίου, Δημοσίων και Επενδυτικών Σχέσεων, η κα Ζωή Αθανάσογλου,  Διευθύντρια Ελεύθερης Ζώνης και  λοιπών Τελωνειακών Διαδικασιών και ο κ. Νεκτάριος Δεμενόπουλος, Αναπληρωτής Διευθυντής Γραμματείας Διοικητικού Συμβουλίου, Δημοσίων και Επενδυτικών Σχέσεων.

Αρωγός και με υποστηρικτικό ρόλο στο ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  στέκεται ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς / ΟΛΠ Α.Ε. – COSCO SHPPING με την εξασφάλιση και παραχώρηση χώρου εναποθήκευσης ανθρωπιστικής βοήθειας με προορισμό την κάλυψη αναγκών από φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σε αναγνώριση της προσφοράς και κοινωνικής στήριξης στο έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» παρέδωσε τιμητική πλακέτα για τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang.

Ο  κ. Νεκτάριος  Δεμενόπουλος παρέδωσε από την πλευρά τους στον Αρχιεπίσκοπο και στον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ.  Κωνσταντίνο Δήμτσα  αναμνηστικά λευκώματα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού κ. Ιωάννης Πεταλάς όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ΟΛΠ Α.Ε., το οποίο εντάσσεται σε μία ευρύτερη στρατηγική εταιρικής υπευθυνότητας και περιλαμβάνει μια σειρά από σπουδαίες πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχο την ενίσχυση και την ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, των όμορων του λιμένος δήμων και των εργαζομένων της.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η συστηματική συνεργασία της ΟΛΠ Α.Ε. με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης μέσω της ενίσχυσης των συσσιτίων αγάπης καθώς και η προσφορά δώρων σε παιδιά των οικογενειών της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Επίσης, η ΟΛΠ Α.Ε. υποστηρίζει τα τοπικά Κοινωνικά Παντοπωλεία και συνδράμει σε μηναία βάση για την αγορά απαραίτητων προϊόντων και τροφίμων για τη λειτουργία τους.

Η αντιπροσωπία της ΟΛΠ Α.Ε. επεσήμανε στον Μακαριώτατο την αμέριστη συμπαράστασή της στο έργο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», τονίζοντας τη σημαντικότητα της συστράτευσης όλων των δυνάμεων κοινωνικής προσφοράς. Τέλος συνεχάρη τη Διοίκηση της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για τα στελέχη και τους ανθρώπους της, οι οποίοι εμπνευσμένοι και αφοσιωμένοι, επιτελούν το  καθήκον τους, στην ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και συνοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.