Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ατομική έκθεση με τίτλο «Old timber for new fires» του Τάσσου Τριανταφύλλου

Ατομική έκθεση με τίτλο «Old timber for new fires» του Τάσσου Τριανταφύλλου

«Στον φιλόξενο και δραστήριο χώρο τέχνης ΠΕΣ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ  έχω την χαρά να οργανώσω και να παρουσιάσω την ατομική μου έκθεση με τίτλο «Old timber for new fires», μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των άξιων διαχειριστών του, Γαβρίλο Μιχαήλ και Γωγώ Κουσάρη.» Σημειώνει ο Τάσσος Τριανταφύλλου με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνιακαι συνεχίζει.
 
«Η έκθεση έχει αναδρομικό χαρακτήρα, θα παρουσιαστεί μια επιλογή έργων των τελευταίων είκοσι χρόνων. 
Τα έργα θα είναι γλυπτά και επιτοίχια τα οποία δημιουργήθηκαν με υλικά όπως  φυσικό κερί, κάρβουνο, ξύλο, χαρτί. Επιπλέον περιλαμβάνονται χαρακτικά έργα και σχέδια με μολύβι.
Η ενότητα των έργων που θα παρουσιάσουμε είναι δείγμα της εικαστικής μου έρευνας που στόχευε στο να υλοποιηθεί η «Ιδέα» με την εκφραστική δυνατότητα που μου έδωσε μια πληθώρα υλικών και τεχνοτροπιών που χρησιμοποίησα για αυτόν τον σκοπό.
Πολλά από αυτά τα έργα έχουν ήδη παρουσιαστεί σε σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως στο ΕΜΣΤ, Βυζαντινό Μουσείο Αθήνας, Σισμανόγλειο Μέγαρο στην Κωνσταντινούπολη, Γερμανία , Σκωτία.
Την έκθεση επιμελείται ο κος Εμμανουήλ Μαυρομάτης, Ιστορικός Τέχνης, ομότιμος καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Η έκθεση θα έχει διάρκεια από 28 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2023.
 
Τάσσος Τριανταφύλλου»
   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.