Αρχική Βραβεία Makedonia Palace – Διάκριση EFQM

Makedonia Palace – Διάκριση EFQM

Makedonia Palace - Διάκριση EFQM

Το Makedonia Palace, αποτελώντας πάντα αναπόσπαστο και ζωτικό κομμάτι της Θεσσαλονίκης, συμπορεύεται μαζί της σε κάθε νέο της μονοπάτι και ακολουθεί τη καινοτομία περνώντας σε μία νέα εποχή, θέτοντας τον πήχη της φιλοξενίας ακόμα πιο ψηλά.

Την πορεία αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει για μία ακόμη χρονιά η Υψηλή Διάκριση στο Διεθνή Θεσμό Πιστοποίησης EFQM στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την Επιχειρηματική Αριστεία «EFQM AWARD CEREMONY 2022» που απόνειμε την αναγνώριση του ξενοδοχείου ως Qualified by EFQM Organisation.

To Makedonia Palace Hotel εφαρμόζει από το 2018 το Διεθνές μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο και ολιστικό μοντέλο διοίκησης που αποτελεί σήμα κατατεθέν των καλύτερων επιχειρήσεων στο κόσμο. Μετά από μία απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης το Makedonia Palace πιστοποιήθηκε εκ νέου επιτυχώς με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, που βασίστηκε στους πυλώνες του Εnviroment Social Governance.

Τα στελέχη του ξενοδοχείου παρουσίασαν τους σύγχρονους μηχανισμούς διαρκούς βελτίωσης με καινοτόμες πρακτικές και διαδικασίες ενώ ταυτόχρονα μέσα από επικοινωνία της επιτροπής με τους εργαζόμενους αναδείχθηκαν οι άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας με γνώμονα την ομαδικότητα και την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα.

Η φιλοσοφία του θεσμού EFQM ταυτίζεται απόλυτα με τις πρακτικές του Makedonia Palace, σε αυτή τη νέα εποχή εξέλιξης το ξενοδοχείο “αγκαλιάζει” την αειφορία και τη βιωσιμότητα, τοποθετώντας τις δύο αυτές έννοιες σε βασικές προτεραιότητες

Ο Θεσμός Πιστοποίησης Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM έρχεται να επιβεβαιώσει με την διάκρισή του, τη πιστή και δέσμευσή του Makedonia Palace για τη σημασία του ποιοτικού τουρισμού και την πεποίθηση ότι η φιλοξενία οφείλει να προσβλέπει στην αριστεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.