Αρχική Αεροπορικά Νέα Η SINGAPORE AIRLINES ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ,...

Η SINGAPORE AIRLINES ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΜΕ AIRBUS A380 ΠΡΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η Singapore Airlines θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων και θα φθάσει ή θα υπερβεί τα προ της πανδημίας επίπεδα σε πολλούς προορισμούς στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία έως το Μάρτιο του 2024. Σε αυτούς περιλαμβάνονται η Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, το Μπουσάν και η Σεούλ στη Νότια Κορέα, η Φουκουόκα, η Ναγκόγια και η Οσάκα στην Ιαπωνία, το Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ, η Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία, το Σιέμ Ριπ στην Καμπότζη και η Ταϊπέι στην Ταϊβάν της Κίνας.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τις πτήσεις με Airbus A380 προς την Αυστραλία κατά τη θερινή περίοδο λειτουργίας στο Βόρειο Ημισφαίριο (26 Μαρτίου έως 29 Οκτωβρίου 2023), υποστηρίζοντας την ισχυρή προβλεπόμενη ζήτηση προς αυτούς τους προορισμούς. Ως εκ τούτου, η Μελβούρνη θα αποκτήσει ένα νέο καθημερινό δρομολόγιο A380 και το Σύδνεϋ ένα δεύτερο καθημερινό δρομολόγιο A380.

Αναφορικά με την Ευρώπη, η Singapore Airlines θα επιστρέψει, έχει επανέλθει ή έχει υπερβεί τα επίπεδα συχνότητας πτήσεων πριν από την πανδημία στους ακόλουθους προορισμούς: Άμστερνταμ, Φρανκφούρτη, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Μόναχο, Παρίσι, Ρώμη και Ζυρίχη

Από τις 15 Μαΐου 2023, θα πραγματοποιεί καθημερινά το δρομολόγιο Σιγκαπούρη-Φρανκφούρτη-Νέα Υόρκη (JFK) με το Boeing 777-300ER, αντί του Airbus A380. Τα αεροσκάφη 777-300ER της Singapore Airlines προσφέρουν καμπίνες Πρώτης Θέσης, οι οποίες περιλαμβάνουν όλο το φάσμα των προϊόντων και ανέσεων παγκόσμιας κλάσης της αεροπορικής εταιρείας.

Επίσης, η Singapore Airlines παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην αγορά της Βόρειας Αμερικής και, ως εκ τούτου, η Αεροπορική θα διαθέτει υψηλότερη χωρητικότητα θέσεων προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής σε σύγκριση με τα προ της πανδημίας επίπεδα.

«Με το βλέμμα στραμμένο προς το 2023, βλέπουμε μεγαλύτερη ζήτηση για πτήσεις προς προορισμούς στη Νοτιοανατολική Ασία, τμήματα της Ανατολικής Ασίας και την Αυστραλία. Καθώς η Singapore Airlines αποκαθιστά το δίκτυό της σε αυτές τις περιοχές στα προ της πανδημίας επίπεδα, οι πελάτες της έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές πτήσεων για τις διακοπές τους» αναφέρει ο Τάκης Δημητρίου, επικεφαλής της Asian Aviation, του επίσημου αντιπροσώπου της Singapore Airlines σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.