Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά «Παρουσίαση του προγράμματος και των συμμετοχών του φετινού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους»

«Παρουσίαση του προγράμματος και των συμμετοχών του φετινού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους»

O Βουλευτής Δράμας κ. Κωνσταντίνος Δ. Μπλούχος, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 παρευρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος και των συμμετοχών του φετινού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος στην Αθήνα. Στην παρουσίαση παρών ήταν ο Υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Γιώργος Δεμερτζής, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Δράμας Γιάννης Σακαρίδης. 

Ο πρόεδρος του και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής παρουσίασαν το εθνικό διαγωνιστικό, το εθνικό σπουδαστικό πρόγραμμα και το πρόγραμμα Short and Green της 45ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ Δράμας, που φέτος θα διεξαχθεί στις 5-11 Σεπτεμβρίου, ενώ παρουσίασαν τη φετινή οπτική ταυτότητα του DISFF και το πρόγραμμα Cinematherapy

Ο βουλευτής  Δράμας κος Κωσταντίνος  Μπλούχος μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης   δήλωσε : « Με αφορμή την ανακοίνωση του προγράμματος θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου για την επιτυχή πορεία του θεσμού και ακολούθως την προσωπική έμπρακτη στήριξη μου καθώς όλο αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή τόσο με το ΥΠΠΟΑ όσο και με τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Το φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας αποτελεί από τους πιο σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς  της πόλη μας.  Τα προβλήματα της πανδημικής κρίσης και οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδιο για την υλοποίηση των στόχων των ανθρώπων που πλαισιώνουν το Φεστιβάλ. Η εξέλιξη και η αναβάθμιση του θεσμού είναι συνεχής και δη με τον πλέον δημιουργικό τρόπο. Ο πρόεδρος  του Φεστιβάλ Κος Γιώργος Δεμερτζής κι οι συνεργάτες του με την αρωγή του ΥΠΠΟΑ και του Υφυπουργού κου Γιατρωμανωλάκη βρίσκονται σε  μια αγαστή συνεργασία για την ανάδειξη της πόλης μας σε απόλυτο ελληνικό κινηματογραφικό προορισμό στοχεύοντας ταυτόχρονα και σε μια ξεχωριστή θέση στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.