Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Coffee Brew Bar στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Coffee Brew Bar στα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Η εμπειρία και το πάθος για τον καφέ περνάνε σε άλλη διάσταση. Tα Καφεκοπτεία Λουμίδη με 102 χρόνια εμπειρία στον χώρο του καφέ, παρουσιάζουν το νέο τους Project στο flagship store της Ομόνοιας μέσα από το Coffee Brew Bar που δημιουργεί την απόλυτη 360ο εμπειρία απόλαυσης για κάθε πελάτη.

Η τρίτη γενιά των Καφεκοπτείων Λουμίδη έπειτα από προσεκτικό σχεδιασμό εξελίσσεται και δημιουργεί το Coffee Brew Bar στο πιο must visit spot της Αθήνας. Με έμφαση στον espresso και με state of the art εξοπλισμό, η εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του σερβιριζόμενου καφέ, με σκοπό να αξιοποιήσει τις γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία της στον κλάδο. Το κατάστημα της Ομόνοιας μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο και ανανεωμένο χώρο με νέες υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την εμπειρία πελάτη. Πλέον μπορεί κανείς, εκτός από τις αγορές του για παρασκευή καφέ στο σπίτι, να απολαύσει στη στιγμή τον αγαπημένο του καφέ, ρόφημα, αλλά και διαλεχτά σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.  

O καφές χρειάζεται αφοσίωση και φροντίδα σε κάθε στάδιο. Η εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής των Καφεκοπτείων Λουμίδη επίλεξε προσεκτικά ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο, δημιούργησε μοναδικούς συνδυασμούς και μελέτησε το ιδανικό roasting προφίλ κάθε χαρμανιού, ώστε να πετύχει άριστα τελικά προϊόντα espresso που χαρίζουν ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Οι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι Βaristi παρασκευάζουν και σερβίρουν στους πελάτες τον αγαπημένο τους καφέ, ενώ παράλληλα τους “ξεναγούν” στα διαφορετικά coffee blends αλλά και single origins. 

To Coffee Brew Bar διαθέτει υψηλής ποιότητας καφέδες, με πρωταγωνιστή το 100% Arabica Blend, το οποίο έχει ευδιάκριτη, ευχάριστη οξύτητα, σοκολατένια γεύση, πλούσιο βουτυρώδες σώμα και μακρά, ζουμερή επίγευση. Επίσης, σερβίρει ιδιαίτερους single origin καφέδες με μεγαλύτερες εντάσεις κόκκινων φρούτων που θα σας κάνουν να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία καφέ! Εκτός από τους espresso, στο Coffee Brew Bar θα απολαύσετε single origin καφέδες φίλτρου που εκχυλίζονται με την μέθοδο του pour-over με νερό συγκεκριμένων προδιαγραφών (τιμές PH/ασβέστιο/μαγνήσιο/ολική σκληρότητα κ.ά.), ώστε να αναδεικνύονται στο μέγιστο όλα τα χαρακτηριστικά τους. Μπορείτε ακόμα να γευτείτε τον κλασσικό, διάσημο, παραδοσιακό ελληνικό καφέ των Καφεκοπτείων Λουμίδη στην χόβολη, αλλά και να δοκιμάσετε «ελληνικό καφέ αλλιώς»! Με μικρά twists  (εκχύλιση & συνταγές) που τον απογειώνουν και τον κάνουν μία σύγχρονη πρόταση με gourmet στοιχεία. Επιπλέον,  δροσερές «αλχημείες» με καφέ και αλκοόλ κεντρίζουν το ενδιαφέρον και συνοδεύουν τις απογευματινές ώρες για τους λάτρεις του απεριτίφ και όχι μόνο! 

Το design του shop in shop για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη επιμελήθηκε η STIRIXIS Group, χρησιμοποιώντας στοιχεία της υπάρχουσας ταυτότητας των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε συνδυασμό με τις τάσεις ενός συγχρόνου σημείου πώλησης καφέ. Με σεβασμό στα 102 χρόνια επιτυχημένης πορείας των Καφεκοπτείων Λουμίδη ανανεώνει την ταυτότητα τους μέσα από αρχιτεκτονική και design που περιλαμβάνουν νέα σχήματα, χρώματα και υφές κρατώντας την premium αισθητική του brand και δίνοντας μία καινούργια, φρέσκια οπτική στο κατάστημα. Τα γεωμετρικά σχήματα, τα έντονα χρώματα, ο ιδιαίτερος φωτισμός και γενικότερα η νέα αισθητική του καταστήματος επικοινωνούν την στρατηγική για συνεχή εξέλιξη του brand, δίνοντας έμφαση παράλληλα στην μοναδική γευστική εμπειρία του αυθεντικού καφέ!

Το νέο Coffee Brew Bar της Ομόνοιας φέρνει το σύγχρονο coffee vibe της νέας εποχής στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας. Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γίνονται το νέο must visit coffee spot, που μπορείτε πλέον καθημερινά να αγοράσετε τον καφέ και τα συνοδευτικά για το σπίτι, premium δώρα για τους αγαπημένους σας, κάνοντας ταυτόχρονα ένα γρήγορο διάλειμμα στην γωνία της Πανεπιστημίου, για να απολαύσετε μοναδικό espresso και λαχταριστά snacks!

O Ιάσων Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής Καφεκοπτείων Λουμίδη δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την νέα μας επιχειρηματική κίνηση να ανοίξουμε εντός του ιστορικού καταστήματος της Ομόνοιας το πρώτο μας Coffee Brew Bar. Με πολλή μεράκι, οργάνωση και δουλειά, καταφέραμε να εξελίξουμε το όραμα της δικής μας -τρίτης πλέον-γενιάς των Καφεκοπτείων Λουμίδη και να υλοποιήσουμε ένα σύγχρονο εγχείρημα που θα φέρει νέο αέρα και νέες δυνατότητες στην αλυσίδα της παραγωγής και των πωλήσεων μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στο χώρο μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αναβαθμίζοντας διαρκώς την εμπειρία πελατών και συνεργατών. Θέλουμε πάντα ο πελάτης μας να «ζει» την αυθεντική εμπειρία του καφέ, και τώρα με το Coffee Brew Bar  μπορεί να ζήσει την απόλυτη 360  εμπειρία. To νέο μας εγχείρημα σηματοδοτεί μια νέα και φρέσκια εποχή για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.