Αρχική Βραβεία Kalesma Mykonos | Δύο χρυσές διακρίσεις στα φετινά Greek Hotel of the...

Kalesma Mykonos | Δύο χρυσές διακρίσεις στα φετινά Greek Hotel of the Year Awards!

Το ξενοδοχείο κατάφερε να αποσπάσει δύο Gold βραβεία στις κατηγορίες 

Boutique Hotel & Fine Dining Hotel από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του

Το Kalesma Mykonos τιμήθηκε με δύο διακρίσεις στη φετινή απονομή των βραβείων Greek Hotel of the Year, αποδεικνύοντας ότι ξεχωρίζει για την κυκλαδίτικη αισθητική, τη μοναδική αρχιτεκτονική του αλλά και την εξαιρετική γαστρονομία του. Ο ακαταμάχητος συνδυασμός της διακριτικής κομψότητας με τα στοιχεία της παράδοσης, με την υπογραφή των K-Studio και του Βαγγέλη Μπόνιου του Studio Bonarchi, ανέδειξε το Kalesma ως το καλύτερο Boutique ξενοδοχείο για το 2022. Με έμφαση στην ελληνική κουζίνα και τη φρέσκια πρώτη ύλη, ο chef Κώστας Τσίγκας επιμελήθηκε το μενού του εστιατορίου Pere Ubu Mykonos, κερδίζοντας επάξια για το ξενοδοχείο το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Fine Dining Hotel. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου και εκ μέρους του ξενοδοχείου τα βραβεία παρέλαβαν δύο από τους ιδιοκτήτες οι Σοφία Κουσαθανά και Aby Saltiel

Ένας παράδεισος ιδιωτικότητας στις Κυκλάδες 

Το Kalesma Mykonos είναι ένα boutique ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε να θυμίζει ένα καλοκαιρινό σπίτι στο νησί των Ανέμων γεμάτο ζεστασιά και καλούς φίλους. Η φιλοσοφία όλων των ιδιοκτητών άλλωστε ταυτίζεται ως προς το αίσθημα αυθεντικής μυκονιάτικης φιλοξενίας που θέλουν να νιώθει ο επισκέπτης από την πρώτη κιόλας στιγμή της άφιξής του μέχρι την ημέρα της αναχώρησης.  Οι νέες one bedroom villas που από φέτος θα λειτουργούν στο ξενοδοχείο εξασφαλίζουν απόλυτη ιδιωτικότητα, άνεση αλλά και έναν χώρο όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαμβάνουν premium υπηρεσίες όπως ιδιωτικά δείπνα και barbecue στην βεράντα τους με θέα το απέραντο γαλάζιο. Η ενέργεια του τοπίου είναι εμφανής σε όλα τα σημεία του ξενοδοχείου καθώς η σχεδιαστική ομάδα των K-Studio και του Βαγγέλη Μπόνιου του Studio Bonarchi, έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν άρτια τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο την αίγλη της παλιάς Μυκόνου με τις σύγχρονες αισθητικές πινελιές. 

Η επιτομή του fine dining με θέα την εντυπωσιακή Δήλο

Το εστιατόριo Pere Ubu Mykonos με επικεφαλής τον chef Κώστα Τσίγκα πρωταγωνιστεί στην γαστρονομική σκηνή της Μυκόνου. Πιάτα ευφάνταστα γεμάτα χρώμα και άρωμα Ελλάδας κοσμούν τα μεσημέρια και τα βράδια στο νησί ενώ δροσιστικά cocktails και premium ετικέτες κρασιών συνοδεύουν εξαιρετικά όλα τα γεύματα. Η απαράμιλλη θέα στην πισίνα και το Αιγαίο αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα στοιχεία των επισκεπτών του εστιατορίου, ενώ για τις μουσικές νύχτες στο Pere Ubu Mykonos φροντίζει η ομάδα του Γιάννη Μητσοκάπα και του Zucca Radio ταξιδεύοντας τους φιλοξενούμενους στον ρυθμό των Κυκλάδων. 

Στο πλαίσιο της βράβευσης η κυρία Σοφία Κουσαθανά δήλωσε: “Με μεγάλο ενθουσιασμό  λαμβάνουμε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις αποδεικνύοντας πως το Kalesma Mykonos και το Pere Ubu Mykonos ξεχωρίζουν για την αυθεντική μυκονιάτικη φιλοξενία που προσφέρουν στον επισκέπτη αλλά και για τη μοναδική γαστρονομική προσέγγιση του chef μας Κώστα Τσίγκα που επιμελήθηκε όλο το μενού του εστιατορίου, αναδεικνύοντας την ελληνική κουζίνα και χαρίζοντάς μας τη διάκριση Best Fine Dining. Ευχαριστούμε θερμά και την σχεδιαστική ομάδα των K-Studio και Studio Bonarchi-Βαγγέλη Μπόνιου για τον υπέροχο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και τον εσωτερικό σχεδιασμό αντίστοιχα απεικονίζοντας άρτια την ενέργεια του τοπίου”.  

Αντίστοιχα, ο κύριος Aby Saltiel πρόσθεσε σχετικά: “Μέσα από τη δημιουργία του Kalesma Mykonos θέλαμε να κάνουμε τον επισκέπτη να αισθανθεί σαν στο σπίτι του. Ένα καλοκαιρινό σπίτι στο νησί γεμάτο φίλους και ζεστασιά. Με τη βοήθεια των K-Studio και Studio Bonarchi-Βαγγέλη Μπόνιου που επιμελήθηκαν την αρχιτεκτονική και τον εσωτερικό σχεδιασμό  αντίστοιχα καταφέραμε να δώσουμε πνοή στο όραμά μας και να αποσπάσουμε αυτή τη διάκριση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τον chef Κώστα Τσίγκα που ανέδειξε τις ομορφιές της ελληνικής κουζίνας στα πιάτα του Pere Ubu Mykonos”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.