Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Cosmos: Christian Löffler and Ergon Ensemble

Cosmos: Christian Löffler and Ergon Ensemble

Η σειρά των συναυλιών Cosmos του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)  συνεχίζεται ενώνοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της μουσικής.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 20.30, ένας από τους πιο δημιουργικούς και καινοτόμους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής, ο Γερμανός παραγωγός και συνθέτης Christian Löffler, συναντάει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος το κορυφαίο σύνολο σύγχρονης μουσικής, Ergon Ensemble, για ένα μοναδικό live που θα ενώσει δύο φαινομενικά ετερόκλητους κόσμους. 

Σε συνέχεια της κυκλοφορίας του άλμπουμ του με τίτλο Parallels από την Deutsche Grammophon, στο οποίο επανεπεξεργάζεται κλασικά κομμάτια σπουδαίων συνθετών όπως οι Μπαχ, Μπετόβεν, Σοπέν, Βάγκνερ, Σμέτανα και Μπιζέ και τα εντάσσει σε downtempo ηχοτοπία, ο πολυπράγμων Löffler επιστρέφει στην Αθήνα για μια άκρως ενδιαφέρουσα σύμπραξη. Μουσικές από διαφορετικούς αιώνες, ήχοι από κονσόλες και έγχορδα, «συγκρούονται» επί σκηνής σε μια συναυλία που πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δευτέρα 04/04 | 20.30 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΕΛΣ

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
• διαδικτυακά στον ιστότοπο Ticket Services 
• τηλεφωνικά: 210 7234567 (Υπηρεσίες Εισιτηρίων)

Εισιτήρια:
Ζώνη Α – γενική είσοδος €20
Ζώνη Β – γενική είσοδος €15, μειωμένο €10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.