Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γενική Συνέλευση και εκλογές για τον Σύνδεσμο Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων –...

Γενική Συνέλευση και εκλογές για τον Σύνδεσμο Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων – STAMA

STAMA-

Την Δευτέρα 11 Απριλίου στο Divani Caravel Hotel, ο Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων STAMA διεξήγαγε την ετήσια γενική του συνέλευση και τις εκλογές του για την ανάδειξη του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή στην πορεία του συνδέσμου αφού πλέον το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο θα εκπροσωπεί επίσημα τον κλάδο των επαγγελματιών της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων.

Τον STAMA τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Carlos Peréz- Lanzac πρόεδρος της AVVA, Property Managers Association of Andalucia, ο κος Simon Lehmann CEO της AJL Atelier, η κα Kathryn Ryan και ο κος Steven Huhges από την SUPERHOG ενώ βιντεοσκοπημένο μήνυμα έστειλε η κα Viktorija Molnar, Interim Secretary General της European Holiday Home Association λόγω ασθενείας. Σημειώνουμε ότι ο STAMA είναι το μοναδικό θεσμικό όργανο της χώρας που είναι μέλος της.

Η γενική συνέλευση

Η γενική συνέλευση που διεξήχθει με συμμετοχή μελών από πολλές περιοχές της ελλάδας συζήτησε αλλά και καθόρισε τις επόμενες δράσεις του συνδέσμου που συνοπτικά είναι:

  • Η εγγραφή και προσέλκυση νέων μελών με δεδομένο το πολύ ισχυρό ενδιαφέρον πολλών διαχειριστών ανά τη χώρα.

  • Την διεξαγωγή συναντήσεων με υποψήφια μέλη σε Θεσσαλονίκη και Ρέθυμνο αρχικά, ενώ θα ακολουθήσουν και σε άλλες περιοχές της χώρας

  • Την οργάνωση του συνδέσμου με στοιχεία και στατιστικά για την εμπεριστατωμένη εκπροσώπηση του κλάδου

  • Τη ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των μελών

  • Την σύσταση του συνδέσμου μέσω μιας σειράς συναντήσεων με υπουργεία, φορείς και αρχές.

Διοικητικό Συμβούλιο

Το πενταμελές διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες σε απαρτία βάσει καταστατικού και τα αναπληρωματικά του μέλη είναι το ακόλουθα:

  1. Πρόεδρος: Γαβαλάς Νάσος, CEO MINT (Αθήνα)

  2. Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Ρίζος, CEO Homm (Αθήνα)

  3. Γραμματέας: Κωνσταντίνος Κιάμος, CEO UPSTREET (Αθήνα)

  4. Ταμίας: Τσαντικίδης Νικόλαος , CEO Trustate (Θεσσαλονίκη)

  5. Μέλος ΔΣ: Χρηστάκης Στέλιος , CEO Tourmie STAY (Ηράκλειο)

Αναπληρωματικά μέλη

  1. Κανελλόπουλος Γιώργος, CEO Meno Rentals

  2. Θεοχάρης Μιχαηλίδης, CEO Villa Rentals

  3. Αργυράκης Βασίλης, CEO See Greece

  4. Παλάντζας Λάμπρος, CEO Home Plus

  5. Αποστολόπουλος Νάσος, CEO Welcome Host

Κορυφαία στιγμή της ομοψυχίας και της συνεργατικότητας που διέπει τον STAMA  είναι η εκλογή του κ. Παλάντζα Λάμπρου CEO της Home Plus  σε μέλος του διοικητικού συμβουλίου και η παραχώρηση της θέσης του προς τον κ. Τσαντικίδη Νικόλαο CEO της Trustate  με γνώμονα την παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο μέλους από τη Θεσσαλονίκη.

Μια κίνηση που επιβεβαιώνει με τον πιο ηχηρό τρόπο τη θέληση όλων των μελών του STAMA για την ισχυρή του παρουσία σε ολόκληρη την επικράτεια. Επιπρόσθετα ο κος Παλάντζας δήλωσε ενεργή συμμετοχή στην ανάπτυξη του συνδέσμου.

Νέα ήθη, σύγχρονες εποχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.