Αρχική Γαστρονομία Yiannis Lucacos Goes Downtown! New Restaurant by IVIS 4 Boutique Hotel

Yiannis Lucacos Goes Downtown! New Restaurant by IVIS 4 Boutique Hotel

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!
IVIS 4 BOUTIQUE HOTEL & RESTAURANT

ΝΕΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το  IVIS 4 με χαρά ανακοινώνει το επίσημο άνοιγμα του πολυαναμενόμενου νέου IVIS 4 Restaurant

με την υπογραφή του βραβευμένου Σεφ Γιάννη Λουκάκου, στο κέντρο της Αθήνας. 

To IVIS 4 βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή, σε μία από τις πιο γραφικές και ήσυχες γειτονιές της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από τους σταθμούς Μετρό Θησείο και Μοναστηράκι, την Ακρόπολη, τον Κεραμεικό και την Πλάκα.  Ιδανικά τοποθετημένο, βρίσκεται σε μία περιοχή που σφύζει από ζωή και χρώμα, ανάμεσα στις υπαίθριες αγορές και τα αμέτρητα γραφικά παλαιοπωλεία, θέατρα και γκαλερί. 

Σε αυτή τη γειτονιά με τη μεγάλη παράδοση στις βιοτεχνίες και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, το αρχιτεκτονικό γραφείο aWish μεταμόρφωσε ένα κτήριο που επί δεκαετίες στέγαζε εργαστήρια υαλουργίας και αγιογραφίας σε ένα μοντέρνο ξενοδοχείο και εστιατόριο. Στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους μπορεί κανείς να θαυμάσει μοναδικά mural από τον γνωστό street artist SimpleG, φτιαγμένα αποκλειστικά για το IVIS 4. ​Τον ισόγειο χώρο της υποδοχής και του εστιατορίου διατρέχει ένα υπερμεγέθεις graffiti, εμπνευσμένο από τη φύση, αποτελώντας σημείο αναφοράς και δημιουργώντας μια οπτική συνέχεια του ‘μυστικού κήπου’  που υπάρχει στην πίσω αυλή. Ένας ιδιαίτερος πράσινος χώρος, που πιστοποιεί ότι το ξενοδοχείο δεν αποτελεί μόνο ένα χώρο διανυκτέρευσης, αλλά μια ολιστική εμπειρία απόδρασης και χαλάρωσης. 

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 14 ευρύχωρων, πολυτελών και λειτουργικών δωματίων και σουιτών, άψογα σχεδιασμένων, με θέα Ακρόπολη, πόλη ή κήπο και να απολαύσουν στο Εστιατόριο ΙVIS 4 μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία με το μενού που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου Σεφ Γιάννη Λουκάκου.  Το εστιατόριο βρίσκεται στο αίθριο και στον κήπο του ξενοδοχείου, και αποτελεί το μόνο μέρος που μπορεί κανείς να δοκιμάσει πιάτα εμπνευσμένα από τον γνωστό Σεφ στο κέντρο της Αθήνας. 

Ο Γιάννης Λουκάκος διαμόρφωσε στο IVIS 4 ένα μενού που βασίζεται σε εξαιρετικές πρώτες ύλες και συνδυάζει την Ελληνική παράδοση με μία πιο ελεύθερη εκδοχή της μαγειρικής του φιλοσοφίας, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό all day comfort food, from brunch to evening! Δοκιμάστε πιάτα όπως Greek Style Burger, Σπανακόπιτα σε μορφή σαλάτας και πραγματικά comfort πιάτα όπως η βελουτέ σούπα πατάτας και τα ιταλικά ζυμαρικά orecchiette με σάλτσα αβοκάντο. H ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στα γλυκά, με signature πιάτα όπως Μους Χαλβά Με Θυμαρίσιο Μέλι Και Καβουρδισμένο Σουσάμι Ή Σπιτική Καρυδόπιτα Με Παγωτό Λουκούμι. Το Εστιατόριο IVIS 4 αποτελεί ιδανικό προορισμό για brunch, γεύμα ή δείπνο, μετά από μια ωραία βόλτα στην πόλη! 

Ήβης 4, Ψυρρή  10554 Αθήνα | info@ivis4.com | www.ivis4.com 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.