Αρχική Βραβεία Η Mideast Travel Worldwide, για 2η συνεχόμενη χρονιά, αναδείχθηκε ως Greece’ s...

Η Mideast Travel Worldwide, για 2η συνεχόμενη χρονιά, αναδείχθηκε ως Greece’ s Best MICE Organizer 2021!

Η Mideast Travel κατάφερε μέσα στα τελευταία 2 χρόνια να εκσυγχρονιστεί, σύμφωνα πάντα με τα νέα δεδομένα και τις αλλαγές που προκάλεσε η πανδημία του Covid-19 παγκοσμίως, πετυχαίνοντας την ικανοποίηση των πελατών της.

Το πάθος που διακρίνει όλη την ομάδα της Mideast Travel για την εξυπηρέτηση των πελατών της με την ποιοτική παροχή υπηρεσιών της, αναγνωρίζεται και αναδεικνύεται καθημερινά , ανεξαρτήτως περιστάσεων. 

Η Mideast Travel Worldwide, επιβραβεύεται για 2η  συνεχόμενη χρονιά σε έναν από τους πιο πληγέντες κλάδους του τουρισμού, τον Συνεδριακό Τουρισμό, και το γιορτάζουν, λίγο πριν τη λήξη του 2021, έχοντας αισιοδοξία για το μέλλον.

Τα Παγκόσμια βραβεία της Τουριστικής Βιομηχανίας, World M.I.C.E. Awards 2021 διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων επιχειρήσεων στον Συνεδριακό Τουρισμό και στις 28/11/2021 η Mideast Travel Worldwide κατέκτησε τον τίτλο του Greece’ s Best MICE Organizer 2021, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι άξια πρεσβεύει και την BCD Meetings & Events για την Ελλάδα μεταξύ των άλλων σημαντικών της πελατών.

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος/Γενική Διευθύντρια της Mideast Travel Worldwide, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την απόκτηση ξανά του τίτλου Greece’ s Best MICE Organizer 2021 στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, ειδικά για τον Συνεδριακό Τουρισμό.

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η επιτυχία δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται στον καθημερινό αγώνα που δίνουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παίρνει αυτή η βράβευση περαιτέρω  διαστάσεις για μας.

Αυτή η αναγνώριση που αποκτάται χάρη της σκληρής δουλείας και της πετυχημένης πορείας, μας ανεβάζει το πήχη και  μας δίνει ώθηση για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Είμαστε ευγνώμονες στην άξια ομάδα μας και όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.