Αρχική Αθλητικά ΙΣΝ – SNF RUN: 2022 FIRST RUN – Τρέξτε κι εσείς στον...

ΙΣΝ – SNF RUN: 2022 FIRST RUN – Τρέξτε κι εσείς στον πρώτο αγώνα της χρονιάς!

Κλείστε τη θέση σας έως τις 24 Δεκεμβρίου

«Τρέχουμε» προς τη νέα χρονιά για καλό σκοπό! Λίγες εβδομάδες έμειναν για τον SNF RUNFIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου του 2022 που διοργανώνεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος». Όσοι αγαπούν το τρέξιμο, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιδόσεων, και θέλουν να εκκινήσουν τη νέα χρονιά με μια ξεχωριστή εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών που είναι αφιερωμένες σε ειδικές ομάδες παιδιών, κλείνοντας τη θέση τους στο SNF RUN: 2022 FIRST RUNέως τις 24 Δεκεμβρίου.

Η διαδρομή

Η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση μόλις 3 χλμ. γύρω από το χριστουγεννιάτικα στολισμένο ΚΠΙΣΝ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 00:04 της Πρωτοχρονιάς, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά! Φυσικά, μαζί με τον αγώνα, φέτος στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ επιστρέφουν το πατινάζ στον πάγο, οι φωτεινές εγκαταστάσεις, η μουσική, οι γιορτινές χορογραφίες των σιντριβανιών, και πολλές ακόμα εκδηλώσεις.

Η συμμετοχή σας – Ένα συμβολικό δώρο προς τα παιδιά

Με τη συμμετοχή σας στον SNF RUN: 2022 FIRST RUN μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Η Ηλιαχτίδα» και το Τζάμπολ Αγάπης, προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό (ελάχιστο προτεινόμενο ποσό προσφοράς: €5). Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη συμβολική προσφορά των συμμετεχόντων, θα τριπλασιαστεί από το ΙΣΝ, ως δωρεά στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.