Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Angsana Corfu Resort and Spa Ξεχωριστές γιορτές και ένας μοναδικός παράδεισος...

Angsana Corfu Resort and Spa Ξεχωριστές γιορτές και ένας μοναδικός παράδεισος ευεξίας όλο τον χρόνο

To Angsana Corfu Resort & Spa, το πρώτο resort της Banyan Tree στην Ευρώπη, υποδέχεται τις γιορτές σε έναν μαγικό χριστουγεννιάτικο “κόσμο” που επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στις Μπενίτσες της Κέρκυρας, το εντυπωσιακό ξενοδοχείο προσφέρει την καλύτερη αφορμή για μια εορταστική απόδραση που θα σας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα των ημερών και θα σας χαρίσει τις πιο όμορφες, γιορτινές αναμνήσεις αλλά και στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης.

Γιορτές με μοναδικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους

Το Angsana Corfu Resort & Spa έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο εορταστικό πρόγραμμα για όλο τον Δεκέμβριο. Τα απογεύματα των Σαββατοκύριακων είναι αφιερωμένα σε όλη την οικογένεια με ένα πλούσιο “Treasure Chest Tea”, ένα απογευματινό τσάι όπου οι μεγάλοι θα γευτούν εκλεκτές λιχουδιές και οι μικροί θα λάβουν μέρος σε διασκεδαστικές δραστηριότητες ενώ θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν και ένα δωράκι το οποίο θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό. Το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων η παιδική χορωδία θα τραγουδήσει τα παραδοσιακά κάλαντα ενώ το απόγευμα ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα στα παιδιά. 

Το Ρεβεγιόν των Χριστουγέννων θα είναι μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ένα εντυπωσιακό μενού 5 πιάτων από τις πιο φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες, ενώ τη βραδιά θα συνοδεύσει μουσικά το ντουέτο Aroma Cosmo. Η ημέρα των Χριστουγέννων είναι ταυτισμένη με οικογενειακές συγκεντρώσεις και παραδοσιακά εδέσματα και το Angsana Corfu Resort & Spa θα σας υποδεχθεί στις 25 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο Ruen Romsai για έναν πλούσιο και λαχταριστό μπουφέ με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα αλλά και προτάσεις από τη διεθνή κουζίνα. 

Η δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Το πρωί θα ζήσουν την περιπέτεια με ένα εντυπωσιακό zip line και έναν ειδικά διαμορφωμένο τοίχο αναρρίχησης, ενώ τις απογευματινές ώρες η διασκέδαση συνεχίζεται με κατασκευές παιχνιδιών, χειροτεχνίες και άλλες δραστηριότητες που έχουν οργανώσει οι πρόσκοποι της Ποταμούπολης. Για τους λάτρεις του καλού φαγητού δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα εορταστικό brunch στις 26 Δεκεμβρίου, υπό τους ήχους του Aroma Cosmo duet, στο Ruen Romsai με μια μεγάλη ποικιλία λαχταριστών πιάτων. 

Στο Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, φορέστε τα γιορτινά σας και την πιο χαρούμενη διάθεση και αφήστε στο Αngsana Corfu Resort & Spa όλες τις λεπτομέρειες για να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά. Ζήστε μια γευστική εμπειρία μέσα από ένα μενού 7 πιάτων και περάστε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα υπό τους ήχους του ντουέτου, Aroma Cosmo. Καλωσορίστε το 2022 με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και ένα πάρτι – έκπληξη καθώς η μουσική του Dj Henry Garifalidis θα σας παρασύρει για χορό και διασκέδαση. 

Ένας χειμερινός παράδεισος αναζωογόνησης 

Φέτος τον χειμώνα το Angsana Corfu Resort & Spa συνθέτει έναν παράδεισο ευεξίας και αναζωογόνησης χαρίζοντας μια ιδιαίτερη wellbeing εμπειρία επικεντρωμένη στην ευεξία σώματος και πνεύματος, την άσκηση και την υγιεινή διατροφή μέσα από ολοκληρωμένα πακέτα και προσωποποιημένες προτάσεις. Όσοι αναζητούν την προσωπική ευεξία και ισορροπία θα ανακαλύψουν ένα πρόγραμμα που δίνει έμφαση σε 8 βασικούς πυλώνες, την εναρμόνιση με τη φύση, τις βιώσιμες πρακτικές, τη σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων, την προσωπική ανάπτυξη και τη δια βίου μάθηση, την υψηλή ποιότητα ύπνου και ξεκούρασης, την προσήλωση στην σωστή διατροφή και τη σωματική υγεία.

Για όσους θέλουν να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο το σώμα και το πνεύμα τους, το Angsana Corfu Resort & Spa συστήνει τις Wellbeing Villas, την ιδανική πρόταση διαμονής σε ένα μοναδικό περιβάλλον ευεξίας, οι οποίες διαθέτουν ιδιωτικό χώρο άσκησης και deck με στρώματα yoga και λάστιχα για διατάσεις. Ο ύπνος εδώ ανάγεται σε μια μοναδική εμπειρία με κλινοσκεπάσματα από 100% οργανικό βαμβάκι και ακατέργαστο λινό, ειδικά φώτα και διαφορετικά αιθέρια έλαια κάθε μέρα που ενισχύουν την ποιότητα του ύπνου μέσα από μια ιδιαίτερη τελετουργία αρωματοθεραπείας. Τις εξειδικευμένες παροχές ευεξίας συμπληρώνουν το ειδικό μηχάνημα ηχοθεραπείας, το πλήρως εξοπλισμένο mini bar με υγιεινά σνακς και φρέσκα φρούτα εποχής, αλλά και το καθημερινό detox afternoon tea. 

Βασικό πυλώνα της wellbeing φιλοσοφίας του ξενοδοχείου αποτελεί και η διατροφή με μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία στη σύγχρονη μεσογειακή, ασιατική και διεθνή κουζίνα με υγιεινές γαστρονομικές προτάσεις ενώ ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει καθημερινά ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από υγιεινά γεύματα και detox ροφήματα.

Angsana Spa & Health Club: Μια εξωτική όαση για το σώμα και την ψυχή, ένα αυθεντικό ασιατικό spa στην Κέρκυρα 

Στους χώρους του ξενοδοχείου βρίσκεται και το παγκοσμίως αναγνωρισμένο και βραβευμένο Angsana Spa με 11 άνετες αίθουσες θεραπείας για απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση. Signature θεραπείες προσώπου και σώματος εμπνευσμένες από Ανατολή και Δύση σε συνδυασμό με εξειδικευμένες τεχνικές των θεραπευτών, εκπαιδευμένων με βάση την Ταϊλανδέζικη φιλοσοφία, συνθέτουν τον ιδανικό προορισμό αναζωογόνησης, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Παράλληλα, το Angsana Corfu Health Club, προσφέρει στους επισκέπτες τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εκγύμνασης, ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για ομαδικά προγράμματα, καθώς και ένα ξεχωριστό yoga deck με πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι έμπειροι προπονητές του Angsana Corfu Health Club θα σχεδιάσουν για εσάς ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους σας. Στο χαμηλότερο επίπεδο βρίσκεται η θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα μήκους 25 μέτρων η οποία χαρίζει ξεχωριστή θέα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο που περιβάλλει το resort και προσφέρεται για όσους αγαπούν την κολύμβηση ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

Φέτος ο χειμώνας έχει αύρα Ιονίου με αποκλειστικές προσφορές για αξέχαστες εορταστικές και μη αποδράσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου μπορείτε να επωφεληθείτε από την Santa Weekend προσφορά, μόλις με €250 για δύο άτομα. Η προσφορά περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν upgrade σε Ionian Sea View Grand δωμάτιο, 30% έκπτωση στο εστιατόριο και τα bars και σε όλες τις θεραπείες του Angsana Spa, καθώς και χρήση του Health Club και της εσωτερικής πισίνας, δωρεάν early check-in και late check-out και μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: +30 26610 22900, reservations-Corfu@angsana.com 

  • Treasure Chest Tea κάθε Σάββατο & Κυριακή 15:00 – 18:00, €24/άτομο (ενήλικες) 
  • Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου 19:30 – 23:00, €95/άτομο (ενήλικες), €40/παιδί (έως 12 ετών) 
  • Χριστουγεννιάτικο γεύμα 25 Δεκεμβρίου, 13:00-16:00, €65/άτομο (ενήλικες), 50% έκπτωση για παιδιά έως και 12 ετών 
  • Εορταστικό brunch 26 Δεκεμβρίου, 13:00-16:00, €65/άτομο (ενήλικες), 50% έκπτωση για παιδιά έως και 12 ετών 
  • Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, 21:00 Δείπνο – €150/άτομο (ενήλικες), €55/παιδί έως και 12 ετών, DJ Party – €100/4 άτομα, απλή φιάλη, €150/4 άτομα, premium φιάλη (οι τιμές περιλαμβάνουν ελαφρύ finger food μετά τις 2:00 π.μ.) 

Περισσότερα για το Angsana Corfu Resort & Spa

Σε απόσταση 11 χλμ. νότια από την πόλη της Κέρκυρας, το Angsana Corfu Resort & Spa, κοντά στο παραδοσιακό χωριό Μπενίτσες, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του βραβευμένου brand Angsana που λειτουργεί στην Ευρώπη κάτω από την ομπρέλα του Διεθνούς Ομίλου Banyan Tree Hotels & Resorts. Εισάγοντας μια νέα φιλοσοφία διακοπών στην Ελλάδα, το Angsana Corfu Resort & Spa φιλοδοξεί να προσφέρει στους επισκέπτες του ξεχωριστές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις μέσα από μια συνολική θεώρηση της φιλοξενίας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις συνδυάζονται αρμονικά με την εντυπωσιακή τοποθεσία και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συνθέτοντας ένα μοναδικό προορισμό και μια απαράμιλλη εμπειρία μεσογειακής φιλοξενίας. Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να μυηθούν σε ένα πολυεθνικό ταξίδι γεύσης στα εστιατόρια του ξενοδοχείου και να απολαύσουν στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης στο βραβευμένο Angsana Spa.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.