Αρχική Εθελοντισμός Η ASTIR PALACE στηρίζει έμπρακτα τους πυρόπληκτους

Η ASTIR PALACE στηρίζει έμπρακτα τους πυρόπληκτους

Η ASTIR PALACE VOULIAGMENIS, με το βλέμμα στραμμένο στην Κοινωνία στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας το προηγούμενο διάστημα και προκάλεσαν καταστροφικές συνέπειες. Με γρήγορα αντανακλαστικά και συνέπεια, οι άνθρωποι της εταιρείας ένωσαν τις δυνάμεις τους και σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και χρηματικές δωρεές για μια αισιόδοξη επόμενη μέρα.

Η εταιρεία ASTIR PALACE VOULIAGMENIS και συγκεκριμένα οι Four Seasons, ASTIR BEACH, BEEF BAR και NOBU MATSUHISA συνέλεξαν άμεσα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και καθαριότητας και απέδωσαν χρηματικές δωρεές στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, SAVE a GREEK STRAY και WILD ANIMAL. Περίπου ογδόντα κούτες στάλθηκαν σε Δήμους και δομές και διανεμήθηκαν σταδιακά, καλύπτοντας άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες που ήρθαν στο προσκήνιο και μεριμνώντας για την κοινωνία στο σύνολό της, τους συνανθρώπους μας, τη φύση και τα ζώα.

Στην ASTIR PALACE οι ανάγκες των συνανθρώπων μας και το περιβάλλον αποτελούν προτεραιότητα. Μέσα από μία συλλογική και συντονισμένη διαδικασία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ASTIR PALACE αντιλήφθηκε τις τρέχουσες ανάγκες που προέκυψαν και συνεισέφερε έργο αλληλεγγύης, ανταποκρινόμενη εκτάκτως και εγκαίρως στις καταστάσεις, με αμεσότητα.

Όλη η ομάδα της εταιρείας παραμένει πιστή στο όραμα προσφοράς της και συνεχίζει να αγωνίζεται, απαντώντας έμπρακτα σε προκλήσεις και ανάγκες που δημιουργούνται, για το καλό του τόπου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.