Αρχική FedHATTA FedHATTA – HATTA – Greece & Cyprus Chapter of ASTA Δυναμική...

FedHATTA – HATTA – Greece & Cyprus Chapter of ASTA Δυναμική συνέχεια

Ο Σύνδεσμος HATTA καλωσορίζει στα γραφεία του, τις εργασίες του ελληνικού και κυπριακού τμήματος της ASTA (American Society of Travel Advisors). Πρόσφατα, ο Λεωνίδας Μπαμπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της North Events ανέλαβε την θέση του Προέδρου του Greece & Cyprus Chapter  της ASTA, εστιάζοντας στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των χωρών και την τόνωση των ταξιδιωτών ροών.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νικόλαος Κελαϊδίτης υπογράμμισε τις σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών travel advisors και tour operators. Ο κύριος Μπαμπάνης δεσμεύτηκε για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των δύο αγορών. 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης: «Πιστεύω πως η εκλογή αυτή έγινε στην κατάλληλη στιγμή για τον τουρισμό μας. Δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι με τον Λεωνίδα Μπαμπάνη είχαμε στενή συνεργασία τα τελευταία χρόνια, απευθυνόμενοι σε διεθνείς τουριστικές αγορές – περισσότερο αναφέρομαι στο γεγονός ότι με την δική του συνδρομή, η προσπάθειά μας να τονωθεί η επικοινωνία Η.Π.Α. και Ελλάδας σίγουρα θα έχει σημαντικά αποτελέσματα. Τώρα, κάτω από την ίδια στέγη, η συνεργασία αυτή θα γίνει ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.