Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Edenred ενισχύει την προϊοντική της πρόταση με τη νέα premium κάρτα...

Η Edenred ενισχύει την προϊοντική της πρόταση με τη νέα premium κάρτα Ticket Restaurant®

Νέος premium σχεδιασμός και περισσότερες επιλογές για τις εταιρείες και τους πολύτιμους συνεργάτες τους

Η Edenred, παρουσιάζει τη νέα premium κάρτα Ticket Restaurant®. Ενισχύοντας την προϊοντική της γκάμα με μια νέα πρόταση, η νέα αυτή κάρτα ήρθε να δώσει μία αναβαθμισμένη εμπειρία σίτισης στους ανθρώπους σας, εξασφαλίζοντας ακόμη περισσότερα προνόμια.

H premium κάρτα Ticket Restaurant®, αποτελεί μια επιλογή υψηλών απαιτήσεων για κάθε εταιρεία, αφού δίνει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές στους κατόχους της, κατάλληλες για κάθε περίσταση. Πλέον των χιλιάδων συνεργαζόμενων καταστημάτων του δικτύου Ticket Restaurant® ανά την Ελλάδα, οι κάτοχοι της νέας κάρτας μπορούν να απολαύσουν εκλεπτυσμένες γαστρονομικές διαδρομές και να επωφεληθούν έκπτωσης 5% σε κάθε τους συναλλαγή, σε 10 επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Premium Partners), απλά με την επίδειξη της κάρτας τους κατά την πληρωμή.  

Με minimal σχεδιασμό, καθαρές και σύγχρονες γραμμές που ξεχωρίζουν, η νέα premium κάρτα αποτυπώνει την άμεση σχέση που η Edenred θέλει να έχει με τις εταιρείες – πελάτες της. Η χρωματική παλέτα συνδυάζει το καθαρό λευκό με τα χρώματα της ταυτότητας, είναι φρέσκια και φιλική προς τον χρήστη, κάνοντάς την να ξεχωρίζει, ενώ, παράλληλα, κρατάει σταθερά όλα όσα την κάνουν να διαφοροποιείται: απόλυτη ευελιξία μέσω των ανέπαφων συναλλαγών, γρήγορες – εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές μέσω Apple Pay, μέγιστη ασφάλεια με τεχνολογία Chip & PIN, και την εγγύηση της Mastercard® , αγορές στα online καταστήματα του δικτύου και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.ticketrestaurantcard.gr/premium

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.