Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Radisson Blu Park Hotel: INTRODUCING VIRTUAL & HYBRID MEETING SOLUTIONS

Radisson Blu Park Hotel: INTRODUCING VIRTUAL & HYBRID MEETING SOLUTIONS

Radisson Blu Park Hotel Athens
Το Radisson Blu Park Hotel έχει καθιερωθεί ως κορυφαίο ξενοδοχείο για corporate meetings & events. Με 11 συνεδριακές αίθουσες συνολικής χωρητικότητας 1000 τ.μ. διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τεχνολογία αιχμής για τη διοργάνωση επιτυχημένων συνεδρίων και εκδηλώσεων.
 
Radisson Blu Park Hotel Athens
To Radisson Blu Park Hotel ακολουθώντας τις νέες οδηγίες για την διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων που έχουν ως κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια των συνεργατών και του προσωπικού του, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και προσφέρει: 
  • Εικονικές, υβριδικές λύσεις συναντήσεων σε πολλαπλές τοποθεσίες και αίθουσες εκδηλώσεων.
  • Διαχείριση υβριδικών εκδηλώσεων, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες από όλες τις απομακρυσμένες τοποθεσίες να επωφελούνται από μια άρτια και μοναδική εμπειρία.
  • Υπηρεσίες υβριδικών συναντήσεων σε συνεργασία με εξειδικευμένους παρόχους τεχνολογίας για την παροχή επαγγελματικών, ελκυστικών, αποτελεσματικών και εξαιρετικά διαδραστικών συναντήσεων.
  • Διαθέτει κορυφαίες πιστοποιήσεις εφαρμογής των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων:
– Health First (Υπουργείο Τουρισμού)
– B&W Certification (Swiss Approval)
Παρέχει δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού του. Συνεργάζεται με την Κεντρική Κλινική Αθηνών με υπηρεσίες υποστήριξης όλο το 24ωρο.
 
Radisson Blu Park Hotel Athens
Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Radisson Blu Park Hotel που αποτελούν σημείο αναφοράς ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι τα ακόλουθα:

  • Βρίσκεται απέναντι από το Πεδίον του Άρεως που αποτελεί το μεγαλύτερο πάρκο και όαση πρασίνου της πόλης και σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
  • Προσφέρει πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια (2019/2020) με όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε urban nature χαρακτήρα.
  • Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν ανοιγόμενα/ανακλινόμενα παράθυρα και πολλά από αυτά μπαλκονόπορτες με θέα το Πεδίον του Άρεως ή την Ακρόπολη.
  • Συνεδριακές αίθουσες 1000 τ.μ., Silver Forest, Atlantis, Green Garden (με φυσικό φωτισμό και ανοιγόμενα παράθυρα με θέα το Πεδίον του Άρεως). 
  • Parking υπόγειο 300 θέσεων.
  • Πισίνα στο roof top με 360 μοίρες πανοραμική θέα στην Ακρόπολη τον Λυκαβηττό και το Πεδίον του Άρεως.
  • Το βραβευμένο εστιατόριο St’Astra στον 9ο όροφο με θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και τη φωτισμένη πόλη. Διαθέτει γυάλινα ανοιγόμενα πάνελ και προσφέρεται για εταιρικές  εκδηλώσεις.
  • Το open air εστιατόριο St’Astra Blue δίπλα στην πισίνα στο roof top του ξενοδοχείου με μοναδική θέα σε όλη την Αθήνα (λειτουργεί από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο).
  • Το τμήμα εξωτερικών εκδηλώσεων TRUE Catering by Radisson Blu Park Hotel προσφέρει υψηλού επιπέδου γαστρονομικές υπηρεσίες στον χώρο της επιλογής σας ή σε έναν από τους κορυφαίους χώρους και κτήματα με τα οποία συνεργάζεται εντός και εκτός Αττικής.

Ειδικές προσφορές και προνόμια όπως και ευελιξία στην ακυρωτική πολιτική προσφέρονται σε επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου.

Πληροφορίες ή κρατήσεις στο 2108894500 ή στο banquet@rbathenspark.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.