Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μνημόνιο Εμπορικής Συμφωνίας υπέγραψαν BIG BLUE TRAVEL και ORTHODOXOU TRAVEL

Μνημόνιο Εμπορικής Συμφωνίας υπέγραψαν BIG BLUE TRAVEL και ORTHODOXOU TRAVEL

Την 1η Ιουλίου 2020, υπογράφηκε στην Αθήνα, Μνημόνιο Εμπορικής Συμφωνίας μεταξύ του Ελληνικού τουριστικού οργανισμού “BIG BLUE TRAVEL” και του Κυπριακού “ORTHODOXOU TRAVEL”, με στόχο την ανάπτυξη του Τουρισμού ανάμεσα στις δύο χώρες, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η στρατηγική κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά τις οδυνηρές συνέπειες στον Κλάδο από την Πανδημία έχοντας ως πρώτιστο στόχο και γνώμονα την τόνωση του ταξιδιωτικού τομέα στις δύο χώρες. Δημιουργήθηκαν από κοινού, τουριστικά «πακέτα», ολιγοήμερα και πολυήμερα, τόσο στην ενδοχώρα όσο και στη Νησιωτική Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη καθώς και σε όλο το νησί της Κύπρου.

Αμφότεροι οι πρωταγωνιστές της Συμφωνίας, έχοντας πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που πλέον επηρεάζουν όλους ανεξαιρέτως, μερίμνησαν για την παροχή ποιοτικών διακοπών και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές.

Πλέον οι Έλληνες που θα επιλέξουν την Κύπρο για τις διακοπές τους, αλλά και αντίστοιχα οι Κύπριοι που θα επιλέξουν την Ελλάδα για τον ίδιο λόγο, έχουν σαν σημείο αναφοράς τους δυο σημαντικούς και πρωταγωνιστικούς Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς οι οποίοι δεσμεύθηκαν για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη.

Η Συμφωνία αυτή δεν θα αφορά μόνο σε ταξίδια αναψυχής, αλλά θα καλύπτει το σύνολο των τουριστικών δραστηριοτήτων, τις σχολικές και εκπαιδευτικές εκδρομές, τους επαγγελματίες, καθώς επίσης και σε ομαδικά ή μεμονωμένα Θεματικά Ταξίδια εκατέρωθεν, όπως αυτά του Θρησκευτικού Τουρισμού.

Και οι δυο Οργανισμοί, εξέφρασαν την πεποίθηση τους πως το εγχείρημα αυτό μέσα στη δίνη των συνεπειών της Πανδημίας, θα δώσει την ευκαιρία τόσο στους Έλληνες όσο και στους Κύπριους, να απολαύσουν τα ταξίδια που θα επιλέξουν, αφενός μεν με ασφάλεια και ιδιαίτερη φροντίδα, αφετέρου δε, με χαμηλό κόστος αλλά με υψηλό επίπεδο παρεχόμενων Υπηρεσιών.

Για τους επαγγελματίες του Κλάδου που θα επιθυμούσαν να συνεργαστούν για την επιτυχία του εν λόγω εγχειρήματος, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Λάρνακα, έχουν δημιουργηθεί ειδικές θέσεις επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφόρηση και ενημέρωση τα στοιχεία των οποίων παραθέτουμε κατωτέρω:.

Ελλάδα: Πέτρος Παπαθανασίου                     Κύπρος: Μυρούλα Πιτσιλού

       Τηλ: +30 694 732 1366                                 Τηλ.:+357 24841108

     papathanasiou.p@bbt.gr                        incoming@orthodoxou.com.cy

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.