Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΙΝΣΕΤΕ: Απολογισμός εκπαιδευτικής δραστηριότητας “The INSETE Webinar Series”

ΙΝΣΕΤΕ: Απολογισμός εκπαιδευτικής δραστηριότητας “The INSETE Webinar Series”

ΙΝΣΕΤΕ

Τους 48 εισηγητές, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και panelists του κλάδου, παρακολούθησαν μέσα σε δυόμιση μήνες, 1.500 άμεσα συμμετέχοντες, ενώ το κανάλι στο Youtube σημείωσε πάνω από 30.000 views και πάνω από 1.800 νέες εγγραφές.

Το ΙΝΣΕΤΕ ολοκλήρωσε το Σάββατο 20 Ιουνίου την εκπαιδευτική δραστηριότητα «The INSETE Webinar Series». Πρόκειται για ένα ειδικό πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020, με σκοπό να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους του τουρισμού και τις επιχειρήσεις, σε μία πρωτόγνωρη περίοδο για τον κλάδο, λόγω του Covid-19.

Προτεραιότητα του ΙΝΣΕΤΕ, όπως σε κάθε εκπαιδευτική δράση που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα, ήταν να παρουσιάσει σύγχρονα θέματα που απασχολούν τον επαγγελματία του τουρισμού, προσφέροντας του νέες ιδέες, δεξιότητες και γνώσεις που θα τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της εργασίας του, να αναβαθμίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του και να εξελίξει την καριέρα του ή την επιχείρηση του

Επιδίωξη του IΝΣΕΤΕ, μέσω του The INSETE Webinar Series, ήταν να δραστηριοποιήσει με ηλεκτρονικά μέσα και να ενισχύσει την εκπαιδευτική κοινότητα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια, με σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει γνώση, διασύνδεση, αξιόπιστες λύσεις, ενημέρωση και έμπνευση στον σύγχρονο επαγγελματία του τουρισμού.

Μέσα σε δυόμιση μήνες, στο πλαίσιο της δράσης, διοργανώθηκαν είκοσι έξι (26) Webinars, σε δύο κατηγορίες «The Training Series» και «The Expert Series». Τους 48 εισηγητές, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και του κλάδου, παρακολούθησαν, πάνω από 1.500 άμεσα συμμετέχοντες, ενώ το κανάλι στο Youtube σημείωσε πάνω από 30.000 views και 1.800 νέες εγγραφές.

Οι τίτλοι που παρουσιάστηκαν, κάλυπταν ένα ευρύτατο φάσμα θεματικών όπως marketing, στρατηγική και πωλήσεων, εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, διαχείριση κρίσεων, τρόφιμα και ποτά, κ.α.

Το Ινστιτούτο, οργανώνει την συνέχεια της ψηφιακής του εκπαιδευτικής δραστηριότητας με τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. Ανάμεσα στα σχέδια του ΙΝΣΕΤΕ είναι να αποκτήσουν οnline χαρακτήρα τα Executive Seminars και το Σχολείο Τουρισμού OnTour, αλλά και να ενταχθούν στη σειρά The INSETE Webinar Series το μηνιαίο στατιστικό δελτίο και οι μελέτες του ΙΝΣΕΤΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.