Αρχική Γαστρονομία Αμοργός: Πλούσια γαστρονομική παράδοση

Αμοργός: Πλούσια γαστρονομική παράδοση

Αμοργός: Πλούσια γαστρονομική παράδοση

Στο νησί των ποικίλων γεύσεων ο έρωτας περνάει πάντα από το στομάχι. Και η Αμοργός, μαζί με το φυσικό τοπίο, τη γραφικότητα και την ηρεμία, διαθέτει και πλούσια γαστρονομική παράδοση που την κάνει ….. ερωτεύσιμη. Έτσι, μετά το video μαγειρικής στην αγγλική γλώσσα που εξέπεμψε για τους φίλους του νησιού στο εξωτερικό, ο Δήμος φρόντισε να στείλει ένα ακόμα γευστικό μήνυμα και στην ελληνική αγορά, με τη φροντίδα αυτή τη φορά της Ευαγγελίας Ραφαέλας Ρούσσου μέλους της Τουριστικής Επιτροπής και της βοηθού της Μαργαρίτας Πετκίδου που μαγείρεψαν την παραδοσιακή τυρόπιττα.

“Στην εποχή της αυτοαπομόνωσης και με την αναμονή της απελευθέρωσης των ταξιδιών, η γευστική συντροφιά στον μελλοντικό ταξιδιώτη είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν” δηλώνει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πόπη Δεσποτίδη, προϊδεάζοντας ότι σύντομα θα “ξεδιπλωθεί” όλο το σχέδιο για την επόμενη μέρα με ορίζοντα την εφετινή χρονιά αλλά και τις επόμενες, σε συνεργασία του Δήμου με τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής , τους επαγγελματίες του νησιού και την εταιρία Συμβούλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.