Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H RateHawk.com σημειώνει ισχυρά αποτελέσματα για το 4ο τρίμηνο του 2019 στην...

H RateHawk.com σημειώνει ισχυρά αποτελέσματα για το 4ο τρίμηνο του 2019 στην Ελλάδα

H RateHawk.com σημειώνει ισχυρά αποτελέσματα για το 4ο τρίμηνο του 2019 στην Ελλάδα

Η RateHawk.com, ένα διαδικτυακό εργαλείο κρατήσεων για επαγγελματίες του τουρισμού παρουσίασε μια έκθεση για τα εμπορικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2019, και παρουσίασε τις προοπτικές με το 2020.

Η συνολική ακαθάριστη αξία κρατήσεων στην Ελλάδα παρουσιάζει αύξηση 64 %  σε σχέση με το 3ο τρίμηνο του 2019. Ο συνολικός αριθμός των κρατήσεων που έγιναν από Έλληνες συνεργάτες αυξήθηκε κατά 77% σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο. Έως το τέλος του 2019 πάνω από 550 Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού είχαν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα. Ο συνολικός αριθμός των συνεργατών της RateHawk ανέρχεται σε 15.000 επαγγελματίες του τουρισμού από περισσότερες από 100 χώρες.

Οι κορυφαίοι προορισμοί εσωτερικού από την άποψη των κρατήσεων που έγιναν από Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού στο 4ο τρίμηνο του 2019 ήταν η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Σαντορίνη. Οι κορυφαίες επιλογές για ταξίδια εξωτερικού το 4ο τρίμηνο του 2019 ήταν η Γερμανία (Μόναχο, Βερολίνο, Φρανκφούρτη), η Ιταλία (Ρώμη, Μιλάνο), το Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), η Γαλλία (Παρίσι), η Ισπανία (Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Βαλένθια), οι ΗΠΑ (Νέα Υόρκη), το Βέλγιο (Βρυξέλλες), η Αυστρία (Βιέννη), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Ντουμπάι).

Οι προτιμώμενες κατηγορίες καταλυμάτων όπου έγιναν κρατήσεις από Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού στο 4ο τρίμηνο ήταν ξενοδοχεία 4 αστέρων (48% του συνόλου των κρατήσεων του 4ου τριμήνου) και ξενοδοχεία 5 αστέρων (25%), και στη συνέχεια ξενοδοχεία 3 αστέρων (20%).

Ο Felix Shpilman, Διευθύνων Σύμβουλος της Emerging Travel Group, σχολίασε: «Καταγράψαμε ένα δυνατό τέταρτο τρίμηνο στην Ελλάδα λόγω του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος των προϊόντων μας και τις εξαιρετικές προσπάθειες που καταβάλλονται από την τοπική ομάδα μας στην Ελλάδα. Για το 2020, αναμένουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σταθερή μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, ενώ παραμένουμε επικεντρωμένοι στις εξελίξεις της τεχνολογίας, αποκτώντας νέους συνεργάτες, ενεργοποιώντας τους υπάρχοντες και υλοποιώντας σημαντικές ενοποιήσεις της διεπαφής προγραμματισμού εφαρμογών (API).»

Η RateHawk ξεκίνησε επίσημα στην Ελλάδα το 2018. Η υπηρεσία αντλεί τον κατάλογό της –  με πάνω από 1,3 εκατομμύρια ξενοδοχεία, διαμερίσματα, ξενώνες και – με πάνω από 100 προμηθευτές σε όλο τον κόσμο και 30.000 απευθείας συμβάσεις με ξενοδοχεία.

Το 2019 η RateHawk έκανε τοπική προσαρμογή στα ελληνικά, σερβικά, ουγγρικά, βουλγαρικά, τουρκικά και ρουμανικά. Η πλατφόρμα υποβλήθηκε σε επανασχεδιασμό που την έκανε ευπροσάρμοστη για κινητά και tablet. Σημαντικές ενημερώσεις έγιναν στην ενότητα δωματίων στη σελίδα των ξενοδοχείων, καθιστώντας την πιο λειτουργική και πιο εύκολη για τους επαγγελματίες του τουρισμού ‘ώστε να συγκρίνουν τις τιμές και να εργαστούν σε σχέση με αυτές.

«Έχουμε λάβει πολλά θετικά σχόλια από τους συνεργάτες μας, οι οποίοι αναγνωρίζουν τα οφέλη που τους προσφέρει η RateHawk. Οι εξαιρετικές λειτουργίες μας, η υπηρεσία προ-ελέγχου, το έξυπνο περιβάλλον εργασίας και ο διαδραστικός χάρτης είναι μόνο μερικά από αυτά. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε τους πόρους μας σε προϊόντα και στην εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα,» αναφέρει ο  Felix Shpilman.

Η RateHawk ανήκει στην Emerging Travel Group, ενός διεθνούς διαδικτυακού ταξιδιωτικού ομίλου που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 αγορές πηγής με τις γνωστές εταιρείες RateHawk, ZenHotels και Ostrovok.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.