Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Spaces για άλλη μια φορά στο Delphi Economic Forum

Η Spaces για άλλη μια φορά στο Delphi Economic Forum

Delphi Economic Forum

Η Spaces, η καινοτόμος εταιρεία στη δημιουργία ευέλικτων συνεργατικών χώρων, θα δώσει το παρών για άλλη μια φορά στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών για να προσφέρει δημιουργικές και σύγχρονες λύσεις στα δύο private lounge που θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο του κορυφαίου συνεδρίου, από τις 5 – 8 Μαρτίου 2020.

Η πρόσφατα βραβευμένη Ολλανδική εταιρεία θα καλύψει και τις αυξημένες ανάγκες του συνεδρίου, εξοπλίζοντας και διαμορφώνοντας όλες τις αίθουσες των  VIP συναντήσεων στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, τον κεντρικό συνεδριακό χώρο του Φόρουμ.

Η Spaces προσφέρει μοντέρνους και εργονομικούς εργασιακούς χώρους σε εταιρείες όλων των μεγεθών, έχοντας ήδη τρία σημεία στην Αθήνα (Spaces ErmouGreen PlazaSolonos) με εξαιρετική επιτυχία, ενώ ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τον Μάρτιο του 2020 έναν καινούργιο υπερσύγχρονο κέντρο στο Γκάζι, το Spaces Theanous.

Η Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια για την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία και Αντιπρόεδρος Πωλήσεων για την Μέση Ανατολή και ΝΑ Ευρώπη, ανέφερε σχετικά: «Η Spaces ανανεώνει την παρουσία και τη συνεργασία της με το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, προσφέροντας δημιουργικές, σύγχρονες και υψηλού επιπέδου λύσεις στις ανάγκες ενός κορυφαίου πολιτικού, οικονομικού και πολιτιστικού συνεδρίου. Συμβαδίζοντας με το πνεύμα της εποχής και τις εξελίξεις στον τομέα του εργασιακού χώρου και της ευέλικτης εργασίας, η Spaces είναι η εταιρεία που ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των νέων διεθνών τάσεων και των μελλοντικών εξελίξεων στο χώρο της εργασίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.