Αρχική Γαστρονομία 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition Masterclass – Δηλώστε συμμετοχή...

7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition Masterclass – Δηλώστε συμμετοχή στα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass

Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, 24-26 Ιανουαρίου 2020, ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά αποδεικνύοντας την έντονη προσήλωσή της στα ελληνικά προϊόντα και στην ποιοτικότερη ανάδειξή τους. Μετά την μεγάλη επιτυχία του 2019 επαναλαμβάνονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των special events στο Level D του Helexpo τα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με στόχο να προβληθούν τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα σε επαγγελματίες και φίλους της γαστρονομίας.

Αν θέλετε να μάθετε τα μυστικά της γαστρονομίας δηλώστε συμμετοχή στα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass.

10 διαφορετικά Masterclass σε 4 μοναδικές κατηγορίες:

Τυρί και Κρασί– Η Ευγενία Κουτούβελα του Chefstories.gr θα μας μυήσει στη γευστική δοκιμή των κρασιών του ελληνικού αμπελώνα και τον ιδανικό συνδυασμό τους.

Αλλαντικά και Μπύρα – Η Chefstories.gr μας ξεναγεί στον κόσμο του αρμονικού pairing ιδιαίτερων αλλαντικών με “ψαγμένες” μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Αλίπαστα, ελιές & συνοδευτικά Αποστάγματα – Στα Εξποτροφ Masterclasses τα ελληνικά αποστάγματα με τη μοναδική συντροφιά επιλεγμένων αλίπαστων έχουν την τιμητική τους!

Μέλι και Βότανα – Αρώματα, εκλεπτυσμένα βότανα και ροφήματα για ευεξία παρουσιάζονται και συναρπάζουν στα Εξποτροφ Masterclasses από τη Chefstories.gr

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ MASTERCLASS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.