Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η AirDNA στην Ελλάδα

Η AirDNA στην Ελλάδα

Όλα τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης

Το BnB Guest Conference 2020 φέρνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα την AirDNA, τον κορυφαίο πάροχο δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Η Aimee Trusler, International Sales Manager της AirDNA, θα είναι η key note speaker κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του διήμερου συνεδρίου BnB Guest Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 & 26 Ιανουαρίου 2020, στο Divani Caravel.

Η κα. Trusler θα παρουσιάσει τα στατιστικά και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει συγκριτικά στοιχεία των δύο τελευταίων ετών, με βάση τις κρατήσεις στις πλατφόρμες Airbnb και Homeaway. Θα δοθούν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Ελλάδας αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης διάφορων προορισμών.

Επιπλέον, η κα Trusler θα συμμετέχει σε πάνελ συζήτησης σχετικά με τα διαθέσιμα τεχνολογικά εργαλεία για τη βραχυχρόνιας μίσθωση. Μαζί με τους συνομιλητές της, εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών, θα διερευνήσουν τις επιλογές που έχουν ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και εταιρείες διαχείρισης.

Αν θέλετε να μάθετε όλα όσα συμβαίνουν αλλά και όλα όσα πρόκειται να συμβούν στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, δηλώστε συμμετοχή στο BnB Guest Conference.

Εκθέτες και workshops

Παράλληλα, οι επισκέπτες του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται ή απευθύνονται στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης, οι οποίες θα έχουν δυναμική παρουσία με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα και workshops εκπαιδευτικού χαρακτήρα στη παράλληλη αίθουσα του συνεδρίου.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε εκθέτης πατήστε εδώ

Το BnB Guest Conference 2020 αναμένεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά το σύνθημά του, “The Best for the Guest”, αποτελώντας το κορυφαίο φόρουμ της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του κλάδου και την ανάδειξή του σε ισχυρό παίκτη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Και η 20ετής εμπειρία της Smart Press στη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, εγγυάται την επιτυχία της διοργάνωσης.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.