Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έπαψε να λειτουργεί το Excite Holidays

Έπαψε να λειτουργεί το Excite Holidays

Ο μεγάλος Tour Operator από την Αυστραλία Excite Holidays έπαψε να λειτουργεί.

Η KPMG του Λονδίνου έχει διοριστεί ως διαχειριστής. Ένα μήνυμα στην εμπορική πύλη της η Excite συμβουλεύει τους πελάτες για ερωτήσεις σχετικά με τις κρατήσεις τους να στείλουν email στο KMPG στη διεύθυνση: au-fmexcite@kpmg.com.au.

Το Excite Holidays Europe είχε δημοσιεύσει στη σελίδα του στο Facebook στις 30 Δεκεμβρίου, ότι «αντιμετωπίζει προβλήματα στα συστήματά του, που έχουν επηρεάσει πολλές από τις κρατήσεις και τις κλήσεις».

Η εταιρεία πρόσθεσε: “Τόσο η ομάδα όσο και οι ομάδες εξυπηρέτησης πελατών εργάζονται μέσω αυτών των ζητημάτων τώρα για να εξασφαλίσουν ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους αντιπροσώπους μας το συντομότερο δυνατό. Σας παρακαλούμε να συνεργαστείτε μαζί μας, καθώς διαχειριζόμαστε την κατάσταση. “

Η διευθύντρια του τμήματος πακέτων διακοπών του Advantage Leisure, Kelly Cookes δήλωσε: «Είναι πραγματικά λυπηρό να ξεκινάμε το νέο έτος με μια ακόμη χρεωκοπία. Σκεφτόμαστε το προσωπικό που επηρεάζεται. Η προτεραιότητά μας θα είναι η υποστήριξη των ταξιδιωτικών πρακτόρων που επηρεάζονται και των πελατών τους». Είπε ακόμη ότι το Excite ήταν ένας «σχετικά μικρός» εταίρος, αλλά ένας «σημαντικός εταίρος για ορισμένα μέλη που έκαναν μεγαλύτερους όγκους». 

Ο Gavin Lapidus, διευθυντής της εταιρείας στα μέλη της TTNG, E Shores, δήλωσε: “Είμαστε λυπημένοι που ξεκινάμε το έτος με αυτή τη δυσάρεστη είδηση.

«Προτεραιότητά μας όπως πάντα η φροντίδα των πελατών μας».

Το Excite δημιουργήθηκε το 2002 και έχει γραφεία στο Σίδνεϊ, τη Νέα Ζηλανδία, τις ΗΠΑ, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.